Branislav Lečić JAVNO PROGOVORIO na temu silovanja: “Ne” nikada ne može biti “da”

Glumac je bio među prvima koji su osudili javno Miku Aleksića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Branislav Lečić je jedan od prvih glumaca koji je javno istupio i rekao šta misli o slučaju Miroslava Aleksića, a sada je rekao izneo i jasan stav vezan za silovanje žena, a naročito mladih glumica:

“Kad žena kaže ne, tu je kraj. Ja ne razumem da neko ne može da obuzda svoje porive. To je pitanje granica. Ljubav i seks, kao deo toga su divni, ali samo onda kada je u pitanju sloboda. Dve osobe moraju da se slože oko te stvari i samo tada ona ima smisla”, rekao je Lečić pa se dotakao teme seksualne manipulacije koja nije rezervisana samo za muškarce:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Moj sin Ivan i ćerka Ana bili su kod Mike Aleksića! Branislav Lečić otvorio dušu posle Milenine ispovesti

“Ucena, toliko je slučajeva da postoji seksulana ucena, najčešće za žene, taj oblik agresije postoji i kod muškaraca kao jedna vrsta opsesivne manije”, kaže Branislav.

Još jednom je podržao Milenu Radulović i Ivu Ilinčić što su hrabro istupile jer su pokrenule jednu od najznačajnijih tema za naše društvo:

“Nasilja i silovanja ima i u braku, muškarci moraju biti svesni da oni nisu vlasnici tela svoja žene. Ovo društvo je ozbiljno frustrirano, emancipacija i obrazovanje su jako važni”, kaže Lečić.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar