Zanimljiva pojačanja stižu u Šabac: Bivši igrači Dinama iz Zagreba nosiće dres Mačve (FOTO)

Omar Kočar je omladinski reprezentativac Slovenije, a Mario Nikolić jesenas je branio boje italijanskog niželigaša Avelina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Objektiv.rs

Mačvu na proleće očekuje velika borba za opstanak u Superligi Srbije, a u tom cilju pojačali su se dvojicom igrača koji su nekada nosili dres Dinama iz Zagreba. Za Šapčane će u drugom delu sezone nastupati Slovenac Omar Kočar (19) i Hrvat Mario Nikolić (20).

Kočar je omladinski reprezentativac Slovenije (U-19), igra defanzivnog veznog, a u poslednje dve godine bio je u “modrom” dresu. Nikolić je takođe bivši Dinamov omladinac i štoper. Za njega je prošle sezone bila zainteresovana i Roma, ali je jesenas branio boje italijanskog niželigaša Avelina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ftbl.serbia (@ftbl.serbia)

Definitivno zanimljiva pojačanja za Mačvu koja na probi ima još nekoliko mladih igrača iz Slovenije, a sve zahvaljujući bivšem treneru u mlađim kategorijama ove reprezentacije Alfredu Jermanišu, koji je nedavno postao deo stručnog štaba superligaša.

Pre Kočara i Nikolića, Mačvu je pojačao i napadač Grafičara Vanja Panić (18), fudbaler takođe slovenačkog porekla, koji je stigao na pozajmicu do kraja sezone.

Fudbalska reprezentacija igra prvi meč na američkoj turneji: Maksimalno ozbiljnim pristupom do pobede



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar