Dušica Jakovljević NIJE mogla da ĆUTI pa potkačila Čorbu: Ti misliš da si promoter pravih vrednosti?

Voditeljka je morala da prekine Čorbu u izlaganju i postavi mu jedno pitanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Dušica Jakovljević je noćas u toku emisije “Pitanja novinara”, morala da se umeša i postavi pitanje Milanu Jankoviću Čorbi nakon njegovog izlaganja o vezi sa Majom Marinković.

Naime, Čorba često ističe da je on predstavnik pravih vrednosti ljudi sa Kosova, kako poštuje tradiciju i moralne kodekse, ali svojim ponašanjem u poslednjih 5 meseci pokazao je upravo suprotno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dušica Jakovljević ISKRENO o estetskim OPERACIJAMA: Jesam se promenila, nemam više 25 godina

Dušica je zato morala da mu postavi sledeće pitanje na koje Čorba nije baš uspešno odgovorio:

Dušica Jakovljević poslala MOĆNU poruku Mileni Radulović: Iza mnogih OSMEHA kriju se priče… (FOTO)

“Slušala sam pažljivo šta si pričao. Sve vreme pričaš o pravim vrednostima koje se gaje na Kosovu, odakle si. Zašto misliš da se ne gaje u Vojvodini, Beogradu, Nišu ili bilo kojem drugom gradu. Zašto misliš da si ti pravi promoter svih tih vrednosti, s obzirom na to da si na nekoliko delova “Zadruge” vrlo neprimereno vodio ljubav. Prva asocijacija na tvoj boravak je to što si jedan deo ženskog tela koji služi za dolazak dece na svet nazvao “200 grama smrdljivog mesa”. Ali ti je glavni problem kakvu bi devojku poveo u svoju kuću”, poručila je oštro Dušica.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Dušica Jakovljević bi po izgledu trebala da bude ucesnik zadruge a ne voditelj. Pa zar ne lici na one napumpane silikonima starlete iz Zadruge 4 i svojom haj-nehaj frizurom.

    Odgovori

Ostavite komentar