SKANDAL

Đilasov portal PLJUJE Srbiju, a hvali ministarku zdravlja CG iako ova zemlja nije počela sa vakcinacijom

U tekstu u kojem hvale ministarku Jelenu Borovinić stidljivo navode da "neke zemlje u regionu sprovode vakcinaciju", propuštajući da navedu da je Srbija apsolutni lider u regionu po broju vakcinisanih građana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojić

Portal pod kontrolom Dragana Đilasa konstantno kritikuje Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića zahvaljujući kojem Srbija uveliko sprovodi imunizaciju, ali to ih ne sprečava da rade PR tekst ministarki zdravlja Crne Gore koja još nije ni započela vakcinaciju protiv koronavirusa.

U tekstu u kojem hvale ministarku Jelenu Borovinić stidljivo navode da “neke zemlje u regionu sprovode vakcinaciju”, propuštajući da navedu da je Srbija apsolutni lider u regionu po broju vakcinisanih građana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Takođe, naša zemlja se nalazi i u samom vrhu kada su u pitanju Evropa i svet.

Foto: Printscreen

Treba podsetiti da je Srbija koju toliko “pljuju” vakcinisala, između ostalog, i autore njihovih emisija, kao i novinare.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. E kako mozeste gos.Dilas da se tako ponasate? Da li se vi ne bojite Boga? Sve je oteto prokleto.Tuda muka nerani unuka.Treba da se stidite.Zar nije dovoljno sto ste se obogatili na zudem znoju i muci? Treba vas oterati i strpati iza resetaka.a svu imaovinu podeliti siromasnima.Sramota

    Odgovori
  2. Djilasu porijeklom si iz Bosne, pošalji nam vakcine, a nemoj čekati da to Vučić uradi, pa onda da pljuješ po njemu.

    Odgovori

Ostavite komentar