Dino Rađa u svom stilu: Luka liči na Bodirogu, Harden šutne 50 trojki i oni to zovu košarkom!

"Malo je krupniji, ali je momak sa ogromnim mu..ma i istim takvim košarkaškim talentom", rekao je legendarni Hrvat

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Dino Rađa je čovek čije reči imaju težinu, pa kada god progovori njegove izjave imaju veliki odjek.

Tako je bilo i ovoga puta kada je gostovao u podkastu the 1-ON-1.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Legendarni Hrvat je uporedio Luku Dončića sa Dejanom Bodirogom. 

„Podseća me mnogo na Bodirogu. Malo je krupniji, ali je momak sa ogromnim mu..ma i istim takvim košarkaškim talentom. Pokazao je veliku zrelost u ranom dobu, uz to je i vredan. Mislim da je povukao prave poteze – od male minutaže u Realu, do velike minutaže i trofeja, pa tek onda odlazak u NBA. Mislio sam da mu je potreba još jedna godina u Evropi, ali iznenadio me je“,

“Sin me je nedavno pitao: ‘Jesi li video šta je Dončić uradio?’. Hajde da razložimo tu akciju – 7,8 sekundi, devet driblinga, tri finte šuta u reketu, a niko ne dolazi na pomoć. U moje vreme? Ubili bi te u reketu – Barkli, Oukli, Mejson, Lambir i slični bi ti otkinuli glavu ako bi probao posle finte da poentiraš ispod njih“, rekao je Rađa i dodao:

Starsport

„Svet se promenio, mislim da je NBA liga postala kao Ol-star utakmica gde se odbrana ne igra, a brojevi se nerazumno pumpaju. Ljudima se to dopada, ljudi plaćaju za to. Mene nije briga. Drugačija je era i moramo da se prilagodimo na neke stvari – nešto je bolje, nešto nije. Mislim da NBA nije bolja jer je košarka bila bolja ranije. Radije gledam Evroligu nego NBA, tu uradiš 25 driblinga, igra se jedan na pet. Harden šutne 50 trojki na utakmici i oni to zovu košarkom, ne dopada mi se“.

Djurant odbrusio legendi NBA lige zbog vakcinacije: Zašto još neko traži mišljenje tog idiotaIzvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar