Uhvatio je suprugu usred akcije s ljubavnikom, a onda je zaključao vrata i “prevaspitao” uljeza

Kada je video ženu u krevetu s ljubavnikom, pao mu je mrak na oči

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Alistair Heap / Alamy / Profimedia

Ne kažu džaba da život ponekad lični na film, a to je dokazao i Ajra van den Huvel koji je ispričao šta je uradio kada je zatekao suprugu usred seksa sa ljubavnikom.

“Zbog posla sam često radio noću i to sam mrzeo jer nisam voleo da budem odvojen od supruge i sina. Iskoristio sam neplaniranu pauzu koja je nastala na poslu da skoknem do kuće i poljubim ženu i sina i poželim im laku noć”, započinje Huvel svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Čim sam parkirao, primetio sam nepoznati džip koji nisam mogao da povežem ni sa komšijama ni sa našim prijateljima. Ušao sam u kuću, i iz spavaće sobe sam čuo suprugu kako stenje usred seksa, kao i uzdahe nepoznatog muškarca. Šta da radim, pitao sam se”, objašnjava Ajra i nastavlja:

“Vrata od sobe su bila otškrinuta. Udario sam ih nogom i viknuo: “Draga, stigao sam kući”. Nastao je haos, u tren oka sam video kako sevaju guzovi nekog muškarca koji je pobegao u kupatilo i zaključao se”.

Foto: Andrey Guryanov / Alamy / Alamy / Profimedia

“Za to vreme je moja žena sedela u krevetu pokrivena čaršavom do vrata i neprestano ponavljala: “Izvini, izvini…”. Rekao sam joj: Sada ću da ispratim našeg gosta i da se vratim na posao, pričaćemo kasnije. “Onda sam zaključao vrata sobe, uzeo ljubavnikove pantalone s poda i krenuo ka kupatilu, a moja žena je polako postajala histerična”, opisuje on.

Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

“Pokucao sam na vrata i poručio uljezu: Hej čoveče, otključaj vrata da ti dam pantalone. Obuci ih i teraj se iz moje kuće. Kada je on odškrinuo vrata, istog trenutka sam ga pesnicom udario u lice i krv je počela da šiklja na sve strane. On me je šokirano gledao i kao da me je pitao: Šta? Pa, ništa nisam uradio. Rekao sam mu: Nestani, zovi policiju ako moraš, ali to uradi negde drugo”, navodi Huvel.

Foto: Freepik/alexvolot

“Nikada nije pozvao policiju, a kasnije se ispostavilo da se radi o ženinom kolegi sa posla koji takođe ima porodicu. Danas, žalim što sam se tako ponašao. Tada sam mislio da štiitim kuću od uljeza, ali to je totalna glupost. On nije uzeo bilo šta što mu moja supruga dobrovoljno nije dala. Kajem se što sam reagovao pod uticajem emocija i slomljenog srca”, tvrdi Ajra.

Foto: Micheko Productions, Inh. Michele Vitucci/Alamy/Alamy/Profimedia

“Žalim što sam ga udario. Međutim, najviše od svega mi je krivo što je najveću cenu platio naš sin koji je mnogo prepatio zbog našeg razvoda”, zaključio je Ajra van den Huvel.

 



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (1)

  1. A šta je poenta u ovim glupostima? Ko ovde koga kvari? Kakve su ove priče? Na svim jezicima se ove iste kvarene stvari šalju... Sasvim jasno, sve više seksualne 'ideje' se inicira da se narod "modernizuje" - A na zapadu se vidi totalno pokvarena društva!!! Znači: kaže Žena "je*em se" pa šta? Anekdota je: svako neka radi šta hoće, samo država i njena policija, da se poštuje... A to paše. Kvare se Čovečanstvo, Ljudi bez osečanja/morala - a svima strah u kostima ( p(l)andemije jedna za drugo... Rat(možda svetski) nema se financije.. Ko nezna : sva proročantva iz Tora, Evanđelije (delimično u Bibliji) pa i Kuran, se obestini! Verujem u to šta ovi, (koji sve više kvare narod pa šalju po svetu) - koji već 100 (i kusur) god. nauče da nema BOGA, ispunjavaju stari plan... Smanjenje Čovečanstva, a ostalo da budu robinje za one par miliona...

    Odgovori

Ostavite komentar