Jutka mora u zatvor! Propao mu plan da odloži robiju

Milutin Jeličić tražio odlaganje iz zdravstvenih razloga, ali je zahtev odbijen

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube

Osnovni sud u Brusu odbio je molbu bivšeg predsednika Opštine Brus Milutina Jeličića Jutke za odlaganje izvršenja tromesečne zatvorske kazne, na koju je pravosnažno osuđen početkom novembra zbog polnog uznemiravanja bivše poslovne saradnice Marije Lukić.

Odlaganje je tražio iz zdravstvenih razloga, ali molba nije usvoje, prenosi Blic, što znači da će u kratkom roku morati da se javi na izrdžavanje zatvorske kazne.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Osnovni sud u Brusu je krajem prošle godine naložio Jeličiću da se 20. januara javi na izdržavanje zatvorske kazne, što je on pokušao da odloži.

Jeličić bi kaznu trebalo da izdržava u Okružnom zartvoru u Kruševcu.

Pravosnažnom presudom odbijene su sve žalbe i potvrđena je prvostepena preusda Osnovnog suda u Kruševcu koji je Jeličiću izrekao kaznu od tri meseca zatvora.

Suđenje Jeličiću je iz Brusa bilo izmešteno u Kruševac odlukom Vrhovnog kasacionog suda, zbog pritisaka lokalne javnosti.



Izvor: Tanjug

Komentari (1)

  1. Gledajući film Otac i stvarnog oca na televiziji, vapaj novinara iz Grocke kome je predsednik opštine faktički zapalio kuću tvrdim da bez obzira na presudu Jutki u Brusu, Grockoj i mislim Kragujevcu i dalje vladaju Jutkići, presedničići i direktorčići koji su i gori od ovih prozvanih i osuđenih.

    Odgovori

Ostavite komentar