Met Dejmon prodaje vilu i to za 21 MILION DOLARA: U kući ima sedam spavaćih soba i čak deset kupatila!

Još će i da zaradi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Američki glumac i scenarista Met Dejmon prodaje svoju vilu u Los Anđelesu, a ako dobije novac koji traži, zaradiće šest miliona dolara.

Naime, Met je ovu kuću kupio pre otprilike osam godina i platio je 15 miliona dolara, a sad želi da je proda za 21 milion. Njegovo imanje prostire se na približno pola hektara, a kuća zauzima 1.200 kvadratnih metara, dok je imanje površine pola hektara. U kući ima sedam spavaćih soba i deset kupatila, a objekat su dizajnirale poznate arhitekte, iz kompanije „KAA dizajn“, pa samim tim njegova vila predstavljala izložbu njihove zanatske izrade. Kuća sadrži teretanu, sobu za masažu, vinski podrum, ogroman bazen i još mnogo pogodnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Shutterstock

Met Dejmon i njegova žena Lusijana Barozo živeli su zajedno u ovoj kući sa svoje četiri ćerke. Međutim, često vreme provode van kuće, kako na odmorima, tako i na poslovnim putovanjima. Pored ove kuće imaju imanje i u Australiji, kao i dupleks stan u Bruklinu od preko šest hiljada kvadratnih metara. Moguće je da će se nakon prodaje ove vile porodica preseliti baš u Njujork.

OVU, ALI I MNOGE DRUGE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 21. JANUAR

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar