Anabela nakon svega želi POMIRENJE s Miljkovićem: Nema tu mesta mržnji, došla bih im na SVADBU

Pevačica ne krije da bi sada postupala drugačije

Foto: E-stock/ Časlav Vukojičić

Pevačica Anabela Atijas nije u dobrim odnosima sa svojim budućim zetom, verenikom njene ćerke Lune, Markom Miljkovićem.

Njihov “rat” počeo je još pre Zadruge 3, gde je i kulminirao, a strasti se nisu smirile ni nekoliko meseci kasnije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pevačica je rekla da se nada da će naslednica i zet razumeti kad postanu roditelji zbog čega se tako ponašala, kao i da je htela samo najbolje za svoje dete.

“Očekivala sam da ću postati mlada baka, jer sam i sama rodila dete u 21. godini. Divno se osećam, spremna sam da postanem baba. Puna sam ljubavi, jedva čekam da zagrlim tu bebu. Unuče je, kažu svi, neka nova vrsta ljubavi, ne može da se meri ni sa čim. Neki drugi nivo, ako to uopšte može da postoji posle vašeg deteta, da nekoga volite više, drugačije”, počela je Anabela za Kurir TV.

Foto: Printscreen/ TvPink

Ona je priznala da se kaje što se mešala u vezu svoje ćerke i di-džeja i rekla da to više ne bi radila.

“Od izlaska iz “Zadruge” ne postoji zaista nijedan trenutak koji se tamo dogodio. Iz ovog ugla, to je bio neki moj put da se vratim sebi. Preveliki je pritisak bio. Sada bih možda sve uradila drugačije, manje zainteresovano bih reagovala. Moramo svi da lupimo glavom, da prođemo neke situacije da bismo bili bolji i da bismo umeli da se ponašamo. Da mogu da vratim vreme, ne bih se mešala u vezu. Ja sam u tom momentu mislila da štitim svoju ćerku, da radim za nju najbolje. Sada kad vidim da su oni to prevazišli i da funkcionišu dobro, nije mi drago što sam tako postupala”, rekla je Anabela i dodala:

Luna i Anabela uživale, pa se Atijasova IZNERVIRALA: Čime se ponosiš? Što majku svoju UBIJAŠ? (FOTO)

“Oni su na putu da postanu roditelji i nadam se da će razumeti otkud takva potreba da čovek s takvom strašću ima potrebu da se meša svom detetu u život. Valjda to nastaje iz prevelike ljubavi. Nema tu mesta mržnji, nego samo potreba da zaštitiš svoje rođeno misleći da činiš ono najbolje”.

Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

Na pitanje da li će se pomiriti s Gagijem Đoganijem kada dođe beba, Atijasova kaže da ne zna.

“Ne znam, rano je da pričam, da kažem i da i ne. Sada sam fokusirana samo na to da dobro prođe sve. Svi smo za to da ona što lepše provede trudnoću, da beba dođe na svet, a onda ćemo videti šta će vreme doneti. Ako budem pozvana na svadbu, doći ću”, završava Anabela.

Anabela se osvrnula i na najaktuelniju temu – glumicu Milenu Radulović, koja je prijavila za seksualno nasilje učitelja glume Miroslava Miku Aleksića. Kao jedna od prvih javnih ličnosti koja je priznala da je bila žrtva nasilja, svog bivšeg muža Gagija Đoganija, Atijasova kaže da ju je ova priča dotakla.

Foto: ATAImages

“Jako mi teško pada nasilje bilo kakve vrste – prema ženama, životinjama, ljudskom biću, bilo muško ili žensko. Drago mi je da se svest podigla, da se institucije uključuju više, da se obraća pažnja na to. Drago mi je da niko ne može da ostane netaknut u svojoj moći. S druge strane, puno žena se plaši da neće naići na razumevanje, zaštitu i šta posle, kako se suočiti s nasilnikom. Drago mi je što su se ljudi probudili i što smo u 21. veku, kad su nam maltene vanzemaljci na pragu, zaustavili nešto što je osnovna stvar”, kaže Anabela.

Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar