IMUNIZACIJA

Nastavlja se vakcinacija pripadnika Vojske Srbije: “Želimo da sačuvamo njih i njihove porodice”

Iznete su potpune neistine o aktivnostima pripadnika Vojske Srbije i Ministarstva odbrane

Foto: Ministarstvo odbrane/Printscreen

Ministarstvo odbrane saopštilo je da su pojedini politički pokreti i danas izneli potpune neistine o aktivnostima pripadnika Vojske Srbije i Ministarstva odbrane.

,,Tokom jučerašnjeg dana na punktu za vakcinisanje u hali 11 Beogradskog sajma vakcinisano je ukupno 650 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije. Među njima su bili pripadnici Generalštaba, Kopnene vojske, RV i PVO, Komande za obuku, Garde, 72. brigade za specijalne operacije i organizacionih jedinica u Ministarstvu odbrane”, saopšteno je iz ovog Ministarstva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Svih 650 vakcinisanih pripadnika na službi je u beogradskom garnizonu, što jasno govori da pomenuti pokreti iznose potpune neistine.

Ministar Stefanović primio kinesku vakcinu protiv korone: “Primio bih svaku koju dobijaju naši vojnici”

Takođe, iz Ministarstva napominju da je za vakcinisanje na Sajmu juče bilo prijavljeno ukupno 703 pripadnika, kao i da se samo u prvim danima pozivanja već oko 6.000 pripadnika ovog sistema prijavilo za vakcinaciju.

,,Razumemo interese određenih političkih grupacija da se vojnici ne vakcinišu, ali ističemo da su plasiranja raznoraznih teorija zavera o vakcinama i laži o vojsci, zarad skupljanja jeftinih poena, nadasve štetni i neodgovorni i služe na čast njihovim kreatorima”, dodali su iz Ministarstva odbrane.

Oni su takođe apelovali da će se nastaviti sa vakcinacijom svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, koji su izrazili namere da budu vakcinisani, jer je cilj da oni ostanu zdravi, da i oni i njihove porodice budu zaštićene od ove opake bolesti, kako bi nastavili da ispunjavaju sve obaveze koje građani od njih očekuju i da služe Srbiji.

Region oskudeva sa vakcinama: Okruženje ima tek simbolične količine, to NIJE DOBRO ni za Srbiju

 

Izvor: Blic

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar