MONSTRUOZNO

Procureli detalji saslušanja! Milena se prisećala PAKLA zlostavljanja kroz suze: “Nije se zaustavljao…”

Devojka koja je prva prijavila poznatog reditelja do najsitnijih detalja prisetila se užasa kroz koji je prolazila, a na momente, dok je pričala o mučnim događajima, ona je plakala

Foto: Objektiv.rs/Vladimir Šporčić

Glumica Milena Radulović (24), žrtva vlasnika škole glume Miroslava Mike Aleksića (69), koji se sumnjiči za silovanje i polno uznemiravanje nje, ali i još pet devojaka koje su bile njegove učenice, juče je punih pet sati u Višem tužilaštvu u Beogradu govorila o stravičnom seksualnom zlostavljanju koje je preživljavala.

Kako SE nezvanično saznaje, devojka koja je prva prijavila poznatog reditelja do najsitnijih detalja prisetila se užasa kroz koji je prolazila, a na momente, dok je pričala o mučnim događajima, ona je plakala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jasna i konkretna

– Milena Radulović je do tančina, jasno, konkretno i vrlo precizno govorila o bolnim sećanjima. Ispričala je da je u školu glume, koja je bila na glasu, krenula kad je imala 11 godina. Šest godina kasnije, u oktobru 2012, prvi put je od čovek koji im je držao časove, učio ih ponašanju i bio autoritet doživela ono što nije mogla ni da zamisli, da bude seksualno zlostavljana – otkriva izvor.

Glumica je tokom svedočenja, prema njegovim rečima, objasnila i da su sva deca od Aleksića trpela uvrede i prekore, navodeći da on jeste bio strog i surov, ali nije sporila ni da ih je u školi učio dobrim navikama, da čitaju, poštuju religiju i buda svoji ljudi. Grupa Mike Aleksića, prema njenim rečima, bila je njena druga porodica, u kojoj je doživela najgoru noćnu moru.

– Do najsitnih detalja ispričala kako ju je prvi put, u oktobru 2012, dok je bila na grupnom času, Aleksić poljubio bez njenog pristanka. Bila je u šoku, ali nije znala kako da reaguje, jer je on to pravdao pedagoškim odnosom i time da je priprema za posao glumice i ono što je čeka. U narednih nekoliko meseci, do maja 2012, pod istim izgovorom ju je dodirivao po genitalijama i silovao. Prema svedočenju devojke, u junu 2013, iz straha da progovori, napustila je školu – kaže izvor.

– Za nju je to bio veliki šok tada, ali je bilo jasno da o onome što joj se dogodilo godinama nije imala hrabrosti da priča ni sa kim, čak ni s roditeljima, teško joj je da govori i danas. Govoreći o godinama u kojima je trpela zlostavljanje profesora, rekla je da je bila postiđena i uplašena, a da je on toga bio svestan i da se verovatno zbog toga i nije zaustavljao, već je nastavio da je zlostavlja sve dok nije napustila školu – otkriva sagovornik.

Podrška roditelja

On dodaje da je, iako je na saslušanju bila vidno potresena, Milena bez dvoumljenja odgovarala na pitanja.

– Iako je pre samo nekoliko dana, u subotu, i u policiji pet sati svedočila, Milena je i juče hrabro i strpljivo govorila – otkriva izvor.

Milena se u pratnji advokata Denisa Bećirića i Jugoslava Tintora u Palati pravde pojavila juče malo pre 11 sati. Nekoliko sati kasnije, dok je još svedočila u tužilaštvu, ispred zgrade su došli i njeni roditelji. Čim je, nešto posle 16 sati, izašla, otac ju je zagrlio i tako su otišli.

ŠOK ISPOVESTI studentkinja u Beogradu: Jelenu je profesor uveo u kabinet, pa terao da se SKINE gola

Izvor: Kurir

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (9)

Ostavi komentar

  1. ,mislim osim price, da li ima neki materijalni dokaz ili ce kao posle rata ako te komsije prijave Udbi da si surovao sa Svabama nagrabusiti. Pa ljude koji su imali napr, radnje za popravku cipela su streljali jer su eto i nemackim vojnicima popravljali cizme. Bez dokaza nista, suze i prica ne vrede.

    Odgovori
  2. Kako je moguće da u javnost iscure detalji saslušanja iz policije? Koga plaćate da daje takve informacije? Taj onda treba da bude sa Mikom iza rešetaka i da vise nikada ne radi u policiji i bilo kojoj državnoj ustanovi.

    Odgovori
  3. Od visestrukog silovanja sad ispade da ju je dodirivao po genitalijama I kao to je silovanje. A kad ju je Bikovic pribio u juznom vetru to je volela. Pa ako je ne uhvati kako ce na sceni da glumi sex. Danas je za glumice sex najbitniji jer to prodaje film

    Odgovori

Ostavite komentar