MONSTRUOZNO

Procureli detalji saslušanja! Milena se prisećala PAKLA zlostavljanja kroz suze: “Nije se zaustavljao…”

Devojka koja je prva prijavila poznatog reditelja do najsitnijih detalja prisetila se užasa kroz koji je prolazila, a na momente, dok je pričala o mučnim događajima, ona je plakala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Vladimir Šporčić

Glumica Milena Radulović (24), žrtva vlasnika škole glume Miroslava Mike Aleksića (69), koji se sumnjiči za silovanje i polno uznemiravanje nje, ali i još pet devojaka koje su bile njegove učenice, juče je punih pet sati u Višem tužilaštvu u Beogradu govorila o stravičnom seksualnom zlostavljanju koje je preživljavala.

Kako SE nezvanično saznaje, devojka koja je prva prijavila poznatog reditelja do najsitnijih detalja prisetila se užasa kroz koji je prolazila, a na momente, dok je pričala o mučnim događajima, ona je plakala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jasna i konkretna

– Milena Radulović je do tančina, jasno, konkretno i vrlo precizno govorila o bolnim sećanjima. Ispričala je da je u školu glume, koja je bila na glasu, krenula kad je imala 11 godina. Šest godina kasnije, u oktobru 2012, prvi put je od čovek koji im je držao časove, učio ih ponašanju i bio autoritet doživela ono što nije mogla ni da zamisli, da bude seksualno zlostavljana – otkriva izvor.

Glumica je tokom svedočenja, prema njegovim rečima, objasnila i da su sva deca od Aleksića trpela uvrede i prekore, navodeći da on jeste bio strog i surov, ali nije sporila ni da ih je u školi učio dobrim navikama, da čitaju, poštuju religiju i buda svoji ljudi. Grupa Mike Aleksića, prema njenim rečima, bila je njena druga porodica, u kojoj je doživela najgoru noćnu moru.

– Do najsitnih detalja ispričala kako ju je prvi put, u oktobru 2012, dok je bila na grupnom času, Aleksić poljubio bez njenog pristanka. Bila je u šoku, ali nije znala kako da reaguje, jer je on to pravdao pedagoškim odnosom i time da je priprema za posao glumice i ono što je čeka. U narednih nekoliko meseci, do maja 2012, pod istim izgovorom ju je dodirivao po genitalijama i silovao. Prema svedočenju devojke, u junu 2013, iz straha da progovori, napustila je školu – kaže izvor.

– Za nju je to bio veliki šok tada, ali je bilo jasno da o onome što joj se dogodilo godinama nije imala hrabrosti da priča ni sa kim, čak ni s roditeljima, teško joj je da govori i danas. Govoreći o godinama u kojima je trpela zlostavljanje profesora, rekla je da je bila postiđena i uplašena, a da je on toga bio svestan i da se verovatno zbog toga i nije zaustavljao, već je nastavio da je zlostavlja sve dok nije napustila školu – otkriva sagovornik.

Podrška roditelja

On dodaje da je, iako je na saslušanju bila vidno potresena, Milena bez dvoumljenja odgovarala na pitanja.

– Iako je pre samo nekoliko dana, u subotu, i u policiji pet sati svedočila, Milena je i juče hrabro i strpljivo govorila – otkriva izvor.

Milena se u pratnji advokata Denisa Bećirića i Jugoslava Tintora u Palati pravde pojavila juče malo pre 11 sati. Nekoliko sati kasnije, dok je još svedočila u tužilaštvu, ispred zgrade su došli i njeni roditelji. Čim je, nešto posle 16 sati, izašla, otac ju je zagrlio i tako su otišli.

ŠOK ISPOVESTI studentkinja u Beogradu: Jelenu je profesor uveo u kabinet, pa terao da se SKINE gola



Izvor: Kurir

Komentari (9)

  1. Vidi se da ne poznajete pravo,a ni zakone....Pustite Vi struku da se bavi svojim poslom...a Vi se bavite sobom i cuti te kad već nemate šta pametno da kazete...

    Odgovori
  2. Od visestrukog silovanja sad ispade da ju je dodirivao po genitalijama I kao to je silovanje. A kad ju je Bikovic pribio u juznom vetru to je volela. Pa ako je ne uhvati kako ce na sceni da glumi sex. Danas je za glumice sex najbitniji jer to prodaje film

    Odgovori

Ostavite komentar