Licemerje: Đilasov portal kritikuje EU zbog vakcina, a ne priznaju Vučiću da spasava živote

Ovaj portal gotovo svakodnevno napada predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pa tako i prećutkuje činjenicu da je Srbija prva u svetu dobila čak tri vakcine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojić

Portal pod kontrolom Dragana Đilasa objavio je tekst u kojem se navodi da je Evropska unija doživela debakl sa vakcinama jer nije uspela da nabavi dovoljno doza unapred.

Sa druge strane, ovaj portal gotovo svakodnevno napada predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pa tako i prećutkuje činjenicu da je Srbija prva u svetu dobila čak tri vakcine: Fajzerovu, Sputnjik V i Sinofarm, zahvaljujući angažovanju predsednika.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U tekstu se navodi da su SAD, Velika Britanija, Japan i Kanada kupovale ogromne količine vakcina još u julu i avgustu prošle godine, ali se ne pominje da je i Srbija na vreme osigurala dovoljno doza za svoje građane.

Iako bi bilo pošteno da, kad već objavljuju tekstove u kojima kritikuju EU zbog toga što je, kako navode, kasno počela da nabavlja vakcine, odaju priznanje predsedniku Vučiću za činjenicu da je Srbija uveliko krenula sa imunizacijom, to se nije dogodilo.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar