Gasterbajter MALTRETIRAO Aleksandru Mladenović: Prišao joj je posle NASTUPA i ponudio 100.000 evra!

Kolege muzičari su uspeli da je sklone na vreme

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/C.Vukojicic

Pevačica Aleksandra Mladenović nastupila je prošle nedelje u jednom klubu u Novom Sadu, nakon čega joj je prišao nepoznati muškarac, rekao joj da je zaljubljen u nju i da bi voleo da budu zajedno.

Susret se dogodio nakon završenog nastupa, kada je pevačica sišla sa bine i krenula da napusti klub.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Aleksandra Mladenović otkrila šta ZAMERA svojoj drugarici Sandri Rešić: Da imam PRILIKU to bih joj rekla

Aleksandra je zahvalila gostima, sišla sa bine i otišla da odloži mikrofon, a u tom momentu ju je presreo nepoznati muškarac. Rekao joj je da živi i radi u Nemačkoj, da je rodom iz Srbije i da je lud za njom. Objasnio joj je da je zaljubljen u nju od kako se pojavila na estradi i rekao joj da bi voleo da s njom ima nešto više. Ona je počela da se smeje i rekla da to nije nikako moguće, nakon čega joj je on ponudio 100.000 evra, uz reči da hoće da finansira njen novi album”, rekao je neimenovani izvor blizak pevačici i dodao da su muzičari iz benda potom prišli pevačici kako bi ga se otarasila.

Aleksandra Mladenović progovorila o VEZI sa Breninim sinom, pa otkrila da li je u SVAĐI sa Prijovićkom

“Ubeđivanje s tim momkom je trajalo 15 minuta, a onda su se umešali muzičari s kojima je Aleksandra radila. Rekli su tom čoveku da moraju da krenu u Beograd i da ona ide s njima”.

Aleksandra Mladenović javno potkačila kolege: Oni koji se ŽALE sigurno NISU radili ni pre korone!Izvor: Objektiv.rs, Srpski telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar