Sonja Kocić snimila pesmu u kojoj se mnogi pronalaze: U novom spotu i naš POZNATI GLUMAC! (VIDEO)

Lepa pevačica za Objektiv otkriva detalje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Goran Kovačić

Sonja Kocić, jedna od naših najlepših pevačica, snimila je novu pesmu pod nazivom „Potraži“, a za Objektiv.rs je podelila neke od najzanimljivijih detalja sa snimanja spota za istoimenu pesmu, koji će gledaocima predstaviti u februaru.

„Pesma je duetska, urađena u saradnji sa Duletom Lušinom i No Comment bendom, a uradio ju je Vuk Matić, gitarista benda koji je napisao dosta hitova za Željka Vasića i mnoge naše kolege. Pesma nosi naziv “Potraži“, a tema čitave priče se fokusira na trenutnu situaciju i svakodnevicu koju živimo, kada se ljudi sve više otuđuju i upućuju na sebe, svoj telefon, gubi se bliskost i slično“.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kao posebno iznenađenje u spotu se pojavljujej i naš proslavljeni glumac, napoznatiji po ulozi u seriji „Ubice moga oca“, Bane Tomašević.

„Spot ima radnju, a fantastično je to što je glavni glumac u spotu naš drug i prijatelj, glumac Bane Tomašević, koji se našao u ulozi mog muža. Spot verno oslikava jedan brak koji je u krizi otprilike, ali ne bih otkrivala kakav će biti kraj spota, što je i najvažnija stvar. Spot se montira i čekamo da negde početkom februara izađe“.

Šta gledaoci mogu da očekuju, kao i to da li postoji neka scena sa snimanja koja se izdvojila od ostalih, lepa Sonja objašnjava na sledeći način:

“Ima puno zanimljvih scena, na primer kadar gde klinac, Bane i ja sedimo na krevetu okrenuti i svako u svojoj nekoj radnji, na telefonima, ali je ceo spot jako zanimljiv“.

Gledaocima ostaje da sačekaju februar, a u nastavku teksta pogledajte galeriju fotografija i promo video spota koji je Sonja Kocić ekskluzivno podelila sa nama.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar