UŽAS

Isplivao NOVI, UZNEMIRUJUĆI snimak sa časova Mike Aleksića: Ovako je maltretirao jednog DEČAKA (VIDEO)

Na snimku Aleksić vređa i verbalno zlostavlja dečaka, nazivajući ga pogrdnim imenima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter

Na društvenim mrežama su počeli da kruže šokantni snimci sa časova glume u školi Miroslava Mike Aleksića, optuženog za silovanje i zlostavljanje glumice Milene Radulović i još nekoliko devojaka, od kojih su neke u toku izvršenja krivičnog dela bile maloletne.

Na snimku koji se nalazi u nastavku teksta, Aleksić vređa i verbalno zlostavlja dečaka, nazivajući ga pogrdnim imenima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ždereš…čoveče moj debeli ti mene zabrinjavaš”, samo su neke od neprimerenih rečenica upućenih deci.

Podsetimo, Aleksića je za seksualno zlostavljanje optužila poznata mlada glumica Milena Radulović, ujedno dodavši da nije jedina već postoji još pet devojaka, neke su i maloletne, koje su ga prijavljivale policiji za isto zlodelo.

Mika Aleksić SILOVAO čuvenog srpskog glumca! Režiser nije zlostavljao samo devojčice 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (31)

  1. Ovi sto okrivljuju roditelje i zlostavljane devojcice , opravdavaju silovatelja , ako su silovane sto su cute , sto su se vracale na nastavu itd , TO SU TAKVI NISTACI , TI SU LJUDI STO DO PODNE MRZE SAMI SEBE A OD PODNE CRO SVET .NEOSTVARENI SLINAVCI , NEOBRAZOVANI MA SVASTA BIH NAPISAO NEGO IZNERVIRACU SE UPROPASTICU SEBI DAN. ZELIM IM DA NJIH LICNO ZADESI ISTA SUDBINA KAO OVE DEVOJCICE PIDRSKA ZA SVE ZLOSTAVLJANE DEVOJCICE KOJE SIGURNO NISU IZMISLILE STA IM SE DESILO. PISLE MALSIMALNE KAZNE ZLOTVORA U PODRUM I SVU IMOVINU KONFISKOVATI I DATI U DOBROTVORNE SVRHE

    Odgovori
  2. Ja sam pre 30 god.odvela sestricinu na audiciju u baletsku skolu Lujo Davico.Bilo je 200 kandidata.Neverovatno kako ugojenu decu su roditelji tada doveli.Pitala sam se, da li su oni ikada videli kako uopste izgleda balerina?Tada sam shvatila da roditeljstvo nije ispunjenje mojih nerealnih ambicija.

    Odgovori

Ostavite komentar