ISKRENA

Emina pričala o ljubavi, Mustafi i sinovima, pa otkrila da bi volela da RODI ĆERKU: Uvek sam bila za to

Otvoreno govorila o odnosima sa bivšim suprugom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto.E-stock/S.Kostic

Pevačica Emina Jahović uspešno balansira privatni i poslovni život, a sada je otkrila i kakav muškarac treba da bude da bi joj se dopao.

“Muškarac mora da poseduje unutrašnju snagu, koja pokreće ženu da bude ono što jeste. A to je ono što malo muškaraca ima. Bez obzira na to koliko oni bili imućni, koliko su sposobni, vrlo malo muškaraca želi da svoju ženu vidi u najboljem mogućem svetlu. Mislim da je ljubav dopunjavanje i beskrajno davanje i ono što bih želela je iskrenost, smisao za humor i ta unutrašnja snaga i muška energija koja je svakoj ženi potrebna”, rekla je ona za magazin Blic Super TV.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Emina Jahović priznala: Najteže sam PODNELA RAZVOD od Mustafe, to je nešto sa čime se miriš godinama

Pevačica je govorila i o tome u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom.

“Mustafa će uvek biti otac moja dva sina, ali ništa više od toga. Cenim ga i poštujem zbog toga što sam provela mnogo, mnogo vremena s njim. Što se tiče nove ljubavi, to ne može nikada da se isplanira. Postoji vreme za nešto, a ja sam trenutno preokupirana poslom, svojom kućom i svojom decom i sada mislim da mi nije vreme za ljubav, ali sam u principu uvek otvorena za te stvari. Ipak, znajući sebe i svoje kriterijume, neće biti lako”, iskrena je Emina za pomenuti medij.

Emina Jahović otvorila dušu: Bilo mi je JAKO TEŠKO, tu godinu ću pamtiti po ne tako lepim trenucima

Ne krije da bi volela da rodi i ćerku, a istakla je i to da je ponosna na način na koji vaspitava sinove.

“Uvek sam bila otvorena za tu ideju i mislim da je to velika stvar koju jedna žena može da uradi, da nekom pruži novi i bolji život. Ja ću uvek biti za to, a da li ću to i uraditi u životu, trenutno ne znam. U bližoj budućnosti nemam taj plan, ali nikad se ne zna”, izjavila je pevačica za Blic Super TV.

Emina Jahović pokazala SAVRŠENO telo i napravila haos na internetu: Ženo, ti GORIŠ (FOTO)

“Nijedna majka nikada nije potpuno objektivna što se tiče svoje dece, ali ja mogu da kažem da sam realna 90 odsto, a subjektivna 10 odsto kada su moji sinovi u pitanju. Volim da ih gledam iz neutralnog ugla i verujem da sam do sada napravila dobar odnos sa svojim sinovima i mislim da odrastaju u emotivno stabilne ljude, što je meni u principu najbitnije – od svega što mogu da imaju i jezika koje mogu da pričaju i škola koje mogu da pohađaju i sportova u kojima mogu da budu najbolji – meni je najveći cilj da moja deca budu emocionalno stabilna i mislim da sam u tome dosta uspela. Mislim da su jaki i da izrastaju u prave muškarce, što je meni velika čast. U isto vreme su i emotivni, vaspitani i skromni, što mi je jako, jako bitno”, zaključila je Jahovićeva za pomenuti medij.



Izvor: Objektiv.rs, Blic Super TV

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar