Platili ga 250.000 evra, pa ga oterali zbog abnormalnih testisa: Zbog njih nikog nije mogao da pobedi!

Nestvarna priča stiže nam iz jednog od najpopularnijih sportova u Velikoj Britaniji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter/The Sun

“Morethannumberone” (Više od broja 1 prevod na srpski) je trkački konj iz Engleske, a ako mislite da smo prolupali što pišemo o njemu, sačekajte dok pročitate nestvarnu priču o njemu.

Naime, ovaj konj je jedan od najskuplje plaćenih u modernoj istoriji konjičkog sporta – za njega je izdvojeno čak 250.000 evra, ali on nije uspeo da napravi dobar rezultat.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tačnije, slavio je samo na jednoj od 15 trka, što nikako nije zadovoljilo njegove trenera Džona i Garija Mura.

Nadali su se da će dovođenje njega iz Australije da poboljša njihov skor na trkalištima, ali to se nije desilo. Sada je vlasnik odlučio da je pravo vreme za prodaju, ali iz krajnje neverovatnog razloga.

Naime, ovaj konj ima previše muškosti, odnosno prevelike testise, koji mu smetaju da ostvari brzinu za koju je celog života treniran i u koju je ulagano mnogo novca.

“Moramo da budemo transparentni i da kupcima kažemo sa kakvim problemom će se suočiti. Ono što je ključno je da ukoliko bi ga kastrirali, on bi postizao dosta bolje rezultate”, rekao je njegov trener Džon Mur.

Navodno, već je za njega dogovorena otkupna cena od svega 15.000 evra, što je hiljadama odsto manje od kupovne, ali razlog za to je, između ostalog, trošak za kastraciju.

Foto: Printscreen/Twitter/The Sun

“Biće drugačiji konj, kada mu odstrane testise”, dovršio je Mur, sa čime se slaže i Majkl Kosta, trener koji ga je kupio iz Engleske i vratio ga na “zlatnu obalu” Australije.

“Videćemo može li da ostvari i neku pobedu pre nego što bude podvrgnut zahvatu”, kaže Kosta.

Legendarni borac pokazao sat od 2.500.000 evra: Kad klikne dugme, pojavi se eksplicitna scena! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar