Legendarni borac pokazao sat od 2.500.000 evra: Kad klikne dugme, pojavi se eksplicitna scena! (VIDEO)

The Sun tvrdi da se pritiskom na tipku na satu pojavljuje skrivena 'seks scena'

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram

Pre povratka u UFC oktagon zvezda ovog sporta Konor Mekgregor potrošio je četiri miliona dolara na novi par satova.

U četvrtak, tijekom svog boravka u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, McGregor se na Instagramu pohvalio novim satovima, novim Bentleyjem i odijelom rađenim po meri.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Novi sat, novo odelo, nova kolica, pazite se”, napisao je Konor.

Jedan od ta dva sata navodno je “Jacob&Co’s Astronomia Tourbillon Baguette” procenjen na oko milion dolara. Prema navodima proizvođača sat u pozadini sadrži 342 “baguette” rezana dijamanta i 80 dijamanata na držačima za kaiš. Kazaljke sadrže 133 trouglasto rezana bela dijamanta od ukupno 16.8 karata.

To nije sve. Mekgregor je takođe ‘pljunuo’ na još jedan komad iz kolekcije “Jacob&Co” koji sadrži jedan eksplicitan detalj. The Sun tvrdi da se pritiskom na tipku na satu pojavljuje skrivena ‘seks scena’. Iz kompanije “Jacob&Co” potvrdili su da je borac sat platio neverovatnih 2.5 miliona evra.

Mekgregor se vraća u oktagon protiv Dastina Poarijea kao deo UFC 257 glavne borbe koja će se održati u Abu Dabiju. Irac će pokušati da ponovi pobedu nad svojim rivalom iz 2014. godine.

“Sviđa mi se Dastin. Mislim da je dobar borac, čak i izvrstan. Međutim, izvrsno je i dalje mnogo nivoa ispod mene. Nokautiraću ga za 60 sekundi”, izjavio je uvek nadmeniIrac.

Predsednik UFC-a Dejna Vajt veruje kako se pravi Mekgregor vratio kao i da ovu najavljenu borbu shvata ozbiljno, pa nas čeka prava poslastica.

Bonus video:

Drogbin desetogodišnji brak je gotov! Prevario ženu, isplivao snimak iz kreveta sa golom devojkom!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar