Lepa Brena DISKRETNO stopirala venčanje Viktora i Sandre: Ne treba mu ŽENIDBA već rad i uživanje!

"Prioritet ne treba da mu bude ženidba već rad, usavršavanje i uživanje!"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Č. Vukojičić

Viktor Živojinović i njegova izabranica Sandra Miljaković uživaju u ljubavi više od godinu dana, ali crkvena zvona su dalje nego što su mislili.

Sandra i Viktor se bukvalno ne odvajaju jedno od drugo, sem kad je ona u stanu u kom i dalje zvanično živi, ili kad je na poslu.

Iako je bilo u planu da se u jednom momentu Sandra preseli kod Viktora, pošto su oboje sigurni u svoju ljubav, koju žele da ozvaniče brakom, njegova majka Lepa Brena je, kako saznajemo na diskretan način stavila rampu na takav razvoj događaja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Viktor Živojinović o vezi sa lepom Sandrom: Misle da je sa mnom iz KORISTI, neću još da se ŽENIM

“Sandra je često kod njih kući. Za razne svetkovine, proslave, godišnjice. Uvek je drag i rado viđen gost. Kada dolazi ponašaju se prema njoj kao da je član domaćinstva, međutim, što se tiče zajedničkog života, to će morati još malo da popričekaju. Brena je u jednom razgovoru rekla sinu Viktoru da ne brza kad je ljubav u pitanju. Da uživa u njoj maksimalno, da podržava vezu sa Sandrom, ali da ne žure pred matičare i oltrar, jer za to ima vremena. Ne smeta njoj Sandra u kući, pa sad je vila na Bezanijskoj kosi praznija nego ikada jer u njoj su samo pevačica, teniser i njihov najmlađi sin. Brena samo smatra da mu je rano da u 22. godini prioritet ne treba da mu bude ženidba već rad, usavršavanje i uživanje”, priča izvor za tabloid Svet i dodaje:

foto:E-stock/C.Vukojicic

“Zapravo, taj zajednički život bi Sandri i Viktoru samo olakšao viđanje u smislu da kad se probude ne moraju da gube vreme da bi došli jedno do drugog i to je sve. Svakako su sve vreme zajedno. Jedino kad ona drži obuke za šminkere tad su razdvojeni ili kad Viktor mora da se vidi sa poslovnim partnerima. Brena smatra da su oboje još mladi za brak i da treba još podobnije da se upoznaju i prožive život, da se posle ne bi, ne daj bože kajali”, kaže dobro obavešteni izvor i otkriva:

Otac Sandre Miljaković o vezi svoje ćerke sa Viktorom Živojinovićem: “Mislim da su još mladi za svadbu”

“Nedavno su posetili njeno rodno mesto Budilovinu. Konačno je Viktor mogao na pravi način da upozna budućeg tasta Zvezdana i taštu Natašu. Proveli su neko vreme sa njima, sedeli, pričali, posle čega su se uputili na Kopaonik na zimovanje, gde će provesti desetak dana. Miljakovići su se oduševili sa zetom. Za njih je još sve to čudno. Ipak, nije ovo običan zet, već sin velike zvezde Brene i Bobe. U početku je bilo malo čudno, ali su se svi ubrzo opustili kad su videli koliko je zapravo Viktor normalan dečko. Sandrini roditelji baš ne vole da se oglašavaju za medije. Plaše se, pošto nisu iz tog sveta, da nešto ne kažu pogrešno, da budu loše protumačeni pa da se budući zet, prija i prika naljute. Čak su i familiji zabranili da se javljaju na pozive novinara”, priča izvor.

Foto: E-Stock/Č. Vukojičić

“Što se tiče Viktora, mislim da ma šta ga savetovala mama, čini mi se da se on i dalje vodi izjavom od prošle godine da želi da napravi veliku svadbu, za bar 500 gostiju. Samo da se smiri ova korona. Mislim da je i Brena svesna da Sandra pozitivno utiče na njenog sina. Iako je još mlad, prilično je sazreo u poslednjih godinu i nešto dana. Skoro da ga ništa drugo sem porodice i Sandre i ne zanima. Društvo je proredio. Ali, majka ko majka, brine”, zaključuje izvor.

ŽENI SE Viktor Živojinović: Najmlađi sin Lepe Brene i njegova izabranica žele veliko slavlje!



Izvor:

Komentari (3)

  1. Svaka čast Stefanu što se izborio za samostalnost. To je pravi muškarac. Brena se ponaša kao patrijarhalni domaćin iz 19. veka.

    Odgovori
  2. Krusko,ma nadji sebi neku iz bogate familije,neka bude kruskasta ko ti,ta ti nece nabijati rogove ko ove starlete koje vodas.???

    Odgovori

Ostavite komentar