OBJAVIO

Završen sastanak direktora kovid bolnica: Doktor Stevanović saopštio VAŽNE vesti (VIDEO)

"Zaključci sastanka su ono što se i vidi po brojevima, da se situacija konačno stabilizovala"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Sastanak ministra zdravlja dr Zlatibora Lončara sa direktorima kovid bolnica u Palati Srbija je završen, a pred novinare je izašao prvi čovek Infektivne klinike dr Goran Stevanović naglasivši da su kapaciteti svih intenzivnih nega prenapregnuti.

On je dodao da je za situacija za veliki oprez i zajedničku odgovornost sve dok budemo imali nekoliko hiljada ljudi na bolničkom lečenju i nekoliko stotina na intenzivnoj nezi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zaključci sastanka su ono što se i vidi po brojevima, da se situacija konačno stabilizovala – rekao je dr Stevanović naglasivši da se iz kovid sistema isključuju i vraćaju svojoj originalnoj nameni Institut Banjica i Institut za reumatologiju, što je naročito važno u ovakvim vremenskim uslovima kakvi jesu. Doktor je dodao i da će se u budućnosti u skladu sa brojevima određivati da li će se zdravstvene ustanove isključivati iz kovid sistema ili će se nažalost uključivati.

– Dnevne cifre osciluju, a noćas su bile veće jer naš narod se obično ne javlja lekaru za vreme praznika i vikendom – rekao je dr Stevanović naglasivši da je zdravstveni sistem prenapregnut.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar