ISKRENO O SVEMU

Vuk Mob progovorio o IMENU za bebu, pa dodao: Imao sam PARANOJE da me Olja ostavila i da mi je neko umro

Otkrio kako se oseća zbog toga što uskoro postaje otac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ RTV Pink

Vuk Mob je napustio Zadrugu, a sada je u emisiji Premijera – Vikend specijal otkrio kako se oseća i šta mu je bilo najvažnije.

“Naravno da me je ljubav sačekala, ništa drugo nisam ni očekivao. I dalje sam umoran, dolazim sebi, 120 dana je uticalo na mene, smršao sam, možda počnem i da treniram. Prioritet mi je san, energija i muzika”, rekao je Vuk.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vuk Mob uz SUZE i APLAUZ napustio Zadrugu: Reper poslat HITNO kući (VIDEO)

On je otkrio i kako njegovi najbliži komentarišu njegovo učešće u rijalitiju.

“Da, definitivno je bilo moje ponašanje prvih mesec i po dana, gde nisam uspeo da se snađem i da plivam, ja sam asocijalan, nisam navikao na ljude i onda odjednom ja koji imam kontakt sa 10 ljudi, živim sa 50 ljudi, to me je poremetilo. Generalno su zadovoljni svi, malo sam se i zaneo za neke stvari”, istakao je reper u emisiji.

Osvrnuo se i na tužbu koju Kija Kockar planira da podnese protiv njega.

“Ja sam čuo da će me Kija tužiti, nikakav problem ja nemam sa tim, sve što sam rekao mislim da je istina, ja nemam zle krvi prema njoj”, saopštio je Vuk.

Isplivao emotivan SNIMAK susreta Vuka Moba i njegove VERENICE nakon izlaska iz Zadruge! (VIDEO)

Rekao je i kakva su mu očekivanja u pogledu toga što će uskoro postati otac.

“Ne znam šta da mislim, jedan dan sam uplašen, drugi nisam, treći dan mislim da se ništa neće promeniti. Nikad nisam bio otac, za sad nemam osećaj da ću biti otac. Pričam sa stomakom. Odgovara mi konstantno, posvađamo se, pomirimo se, ljubim ga. Imamo komunikaciju, uveče je aktivna beba. I dalje Olja i ja vodimo rat oko imena, ja hoću Lora, ona hoće Kasija, mislim da će biti glasanje, na ravne časti”, rekao je reper u emisiji.

Vuk Mob posle UČEŠĆA u Zadruzi otvorio dušu: Nisam hteo da se obraćam, ali imam OBAVEZU

Otkrio je i da je tokom učešća u Zadruzi imao paranoične misli.

“Roditelji kažu da sam prvih mesec i po dana bio katastrofa, a posle sam bio super. Ja se tako ponašam i kući, pričam sam sa sobom, trčim oko kuće, stvarno sam bio to ja. Ja sam sa svima bio okej, nisam konfliktna osoba. Imao sam paranoje da me je Olja ostavila, da mi je neko umro, imaš tu paranoju jer nemaš povratnu informaciju”, ispričao je Vuk u emisiji Premijera – Vikend specijal.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar