Kijina majka Nadica OPLELA po Anabeli Atijas: Mogla sam da joj napišem disertaciju o vaspitavanju deteta

Do sada nije pričala na temu Anabele i Lune

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:PrintScreen/Youtube/ZadrugaOfficial

Nadica Zeljković tokom Zadruge 1, kada je njenu ćerku Kiju Kockar pred milionima prevario muž Sloba Radanović sa Lunom Đogani, nikada nije uputila nijednu lošu reč prema Luni ni prema njenoj majci.

Ipak, izgleda da se Nadica sada malo opustila u Zadruzi pa je sa Markom Đedovićem ćaskala o porodici Đogani i obrušila se na Anabelu i Lunu:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Inspektorka Lili OPLELA po Nadici Zeljković i Nadeždi Biljić: Četiri puta me je UKANALILA

“Anabela, tek ona kretenka! Kada gledaš realno, ne može ona da je ne podržavaju, da se prezentuje kao pevačica, ona treba da ima svoju publiku. Treća Zadruga, evo karte, kako se ponaša prema porodici. Žao mi je što Nadica konobarica, pošto je tako rekla u izolaciji, ja sam mogla da joj napišem profesionalnu disertaciju o vaspitavanju deteta”, ispričala je Nadica.

Kijina majka po PRVI put komentarisala njenu knjigu: MUČNO mi je da to čitam…

Marko se zatim uključio i prepričao situaciju koju je imao sa Anabelom, ne bi li ukazao da se ona trudi oko vaspitavanja ostalih ćerki, naročito male Blankice:

“Isto reaguju, na iste sitaucije! Najveći hit svega je, bili mi na bazenu, bila moja Sonja, njene ćerke, bila Anabela, bio Andrej, Blankica i ja. I sad sedimo Sonja, Anabela, Andrej, ja i moja Jovana i Blankica nešto dotrčala i upada nam u reč, i kad se Anabela zarežala: ,,Hoćeš li da budeš kao Luna?”, ona viče da neće, ja sam umro od smeha, a kaže Anabela: ,”Onda budi dobra”, rekao je Marko.

Nadica na ivici SUZA čita Kijino pismo: Pravi POKLON nije mogao da stane u Zadrugu (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar