Bludniče, pa se posle kaju: Benzema nije jedini – i ovi sportisti su doživeli moralni sunovrat!

Zanimljiva lista

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Napadač Real Madrida Karim Benzema ponovo se suočava sa velikim problemom pošto će zbog ucenjivanja Metjua Valbuene eksplicitnim video-snimkom morati da odgovara pred sudom u Versaju

Seks-skandal dogodio se još 2015. godine, kada je Francuz sa Đibrilom Siseom lišen slobode. Najpre je negirao umešanost u ovaj slučaj, ali prvi dani 2021. bacili su novo svetlo na aferu koja je potresla fudbal. Reprezentativac „trikolora” nije jedini sportista koji je tokom karijere bio u centru pažnje zbog privatnog života.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Terijev greh sa Bridžovom devojkom

Džon Teri je 2010. godine spavao sa manekenkom Vanesom Peronsel, devojkom saigrača Vejna Bridža, koja je i ostala u drugom stanju. Tadašnji kapiten Čelsija zatim je ljubavnici platio i prekid trudnoće. Snažne posledice osetile su se nešto kasnije, kada je Bridž odbio da putuje sa reprezentacijom Engleske na Svetsko prvenstvo u Južnu Afriku.

Foto: Profimedia

Vuds šarao gde je stigao

Tajger Vuds, jedan od najboljih golfera u istoriji, šarao je gde je stigao i zadavao ženi Elin Nordegren ozbiljne glavobolje zbog kojih je često bila posramljena. Zanimljivo je da je to učinio sa najmanje devet osoba. Brak je uspeo samo privremeno da sačuva, jer se novembra 2010. godine i zvanično razveo.

Foto: Profimedia

Tajson osuđen zbog silovanja

Bokser Majk Tajson poznat je kao vrhunski sportista i šampion, ali i čovek preke naravi koga ne bi trebalo izazivati. Davne 1992. bio je osuđen na šest godina zatvora zbog silovanja Dezire Vašington. Nije do kraja odslužio kaznu pošto je posle 36 meseci pušten na slobodu.

Foto: Profimedia

Gigs varao suprugu sa bratovljevom ženom

Rajan Gigs, legenda Mančester junajteda, osam godina varao je suprugu. Da ceo slučaj bude bizarniji, to je uradio sa Natašom, izabranicom svog rođenog brata Rodrija. Nedeljama je fudbaler bio na naslovnim stranama različitih medija, a čak se spekulisalo da je pokušao da zavede i Loren, Natašinu majku.

Foto: Profimedia

Ikardi ukrao suprugu saigraču

U periodu kada je branio boje italijanske Sampdorije, fudbaler Mauro Ikardi napravio je skandal velikih razmera. Prvo je preoteo suprugu najboljem prijatelju Maksiju Lopezu, da bi potom stao i na ludi kamen sa Vandom. Par se venčao 2014. godine i u međuvremenu dobio dve ćerke.

Foto: Profimedia

Alisonov video-klip začinjen kokainom

Alison Beker, golman Liverpula, u kratkom vremenskom periodu postao je zvezda, ne samo fudbalskog, već i pornografskog sveta. Tokom 2019. isplivao je snimak na kome se navodno vidi kako tri devojke i Brazilac imaju seks i konzumiraju kokain.

Foto: Profimedia

Piše: UROŠ SELENIĆ

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar