Do sada NEVIĐENI SNIMCI najveće srpske svetinje: Vučić u emisiji preneo utiske posete Svetoj Gori (FOTO)

Predsednik Vučić izneo svoje utiske posete Svetoj Gori

Foto: Instagram

U emisiji na TV Pink večeras su prikazani do sada neviđeni snimci najveće srpske svetinje na Svetoj Gori- Hilandaru, a tema je bila poseta predsednika Srbije, Aleksandra Vučića manastiru Hilandar.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ministar Nenad Popović ekskuzivno je otkrio da su tokom posete predsednika Vučića bile istaknute sve zastave, i Srbije i Grčke, što se radi samo u posebnim i retkim okolnostima.

– Predsednika Vučića su ostavili samog u manastiru da se pomoli, najduže se molio ispred ikone Bogorodice Trojeručice – otkrio je Popović.

Srpski monasi na Svetoj Gori već vekovima se bave proizvodnjom vina.

Foto: Printscreen

– Ovde se sublimišu i nacionalno i duhovno srpskog naroda. Ovu maslinu iza mene je posadio car Dušan. Mi ćemo da ubrzamo obnovu manastira, i verujem da će za dve godine biti sve završeno – rekao je Vučić.

Foto: Printscreen

Uzvišeno je bilo biti gost manastira Hilandar i manastirske bratije na Božić, najradosniji pravoslavni praznik. Mnogo toga sam naučio i mnogo toga video, ali, verujem, i dobio okrepljenje i posebnu snagu da se borimo za našu Srbiju – da Srbija bude uspešnija, još snažnija, da čuvamo naše nacionalne interese – rekao je je Vučić.

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar