POSLAO ZAGONETNU PORUKU

ZAGONETNA PORUKA sina crnogorskog moćnika: Nakon puštanja Brana iz ZATVORA, poručio svima ovo

Branov sin se oglasio na Instagramu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Petar Jovanovic

Kontroverzni biznismen Branislav Brano Mićunović (67), koji je u sredu uhapšen pošto je policija u automobilu u kom je bio sa dvojicom prijatelja pronašla dva pištolja, pušten je juče iz pritvora nakon saslušanja u tužilaštvu u Kotoru.

Pored Mićunovića, na slobodi su se našli i njegovi prijatelji Sava Vujović i Srđan Mićunović i oni će takođe braniti sa slobode.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tokom ispitivanja trojice privedenih, koje je trajalo oko tri sata, prema rečima Mićunovićevog advokata, jedan od njegovih prijatelja priznao je da je oružje njegovo.

Branov sin se oglasio na Instagramu

Sve je dobro i biće još bolje!

Zoran Mićunović, sin Brana Mićunovića, na društvenoj mreži Instagram objavio je dve fotografije uz jaku poruku podrške i iskazao mišljenje o hapšenju njegovog oca.

– Sve je dobro i biće još bolje! – glasila je prva poruka, dok je druga bila malo zagonetnija i nije poznato na koga je mlađani Mićunović mislio: – Tako je govorio Ciceron o izdajnicama – izdajnik razgrađuje dušu nacije, on u potaji potkopava temelje grada, on inficira političko telo tako da se više ne može braniti. Manje se treba bojati ubice. Izdajnik je kuga.

– Njima se na teret stavlja nedozvoljeno posedovanje oružja – izjavila je Ana Marinović, portparol tužilaštva.

Forenzičko veštačenje trebalo bi da pokaže čije je oružje i ko je s njim bio u kontaktu, ali i da li je eventualno korišćeno u nekim krivičnim delima.

 



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar