Jokić skrhan posle poraza od Dalasa: Upao u depresiju, ali onda je čuo srpski jezik… (VIDEO)

Hvalio je i Luku Dončića, za koga je rekao da uvek može da "izmisli" dodavanje u poslednjem trenutku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Denver Nuggets

Iako je Nikola Jokić bio je najbolji igrač svog Denvera u šokantnom porazu na produžetke od Dalasa, a vidno je bio uzrujan, bolje reći skrhan posle tog meča. To se ogledalo u njegovim izjavama za novinare.

Gotovo svaki odgovor počinjao je i završavao sa “ne znam”, pokušavao je što pre da završi razgovor, a malo ga je obradovalo kada je čuo pitanja na srpskom jeziku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tek tu se opustio i ponudio odgovor duži od nekoliko reči.

Da li je veći izazov igrati protiv Bobana Marjanovića i Luke Dončića pošto ih dobro poznaje?

“Igramo isto, uvek je dobro da igraš sa Bobijem. Igrao sam protiv njega i zajedno, pa je Bobi osoba koju dugo znam. Dončić je već dve-tri godine ovde i napravio je veliki uspeh. Biće sigurno u top…ne znam  ni sam koliko igrača”, rekao je Jokić uz poruku da je glavni razlog poraza Denvera u produžetku loša selekcija šuta.

Hvalio je i Luku Dončića, za koga je rekao da uvek može da “izmisli” dodavanje u poslednjem trenutku, pa da je Denveru bilo jako teško da ga čuva, dok u produžetku nisu bili u ritmu. Nije ni Dončić bio preterano raspoložen za priču iako je njegovih 38 poena bilo u pobed.

“Pokušavao sam samo da dobijem utakmicu, Jokić je sjajan igrač, nešto mi je govorilo da će taj njegov šut ući, ali… Mi smo bili bolji”, rekao je Slovenac posle meča.

Jokić unakazio Dalas, ali uzalud: Luka i Bobi odneli pobedu na pravoslavni Božić! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar