Novogodišnje čudo: Ušao u prodavnicu po keks i kari, a unutra mu ISPUNILI NAJVEĆU želju u životu (VIDEO)

I dalje mu nije jasno kako se sve ovo dogodilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Inside Edition

“Sve ovo mi je i dalje neobjašnjivo. Cele prošle godine sam se samo molio da izdržim još malo i da me sreća pogleda da to dočekam i sasvim slučajno sam i – dočekao. To mi je bila najveća želja u životu”.

Ovim rečima obratio se autorima emisije “Inside edition” Dejvid Mekmilan (31) iz Vašingtona koji je sticajem čudesnih okolnosti, umesto da kupi u prodavnici keks i začin kari primio vakcinu Moderna protiv koronavirusa!

Dejvid je ušao sa prijateljicom u supermarket koji se nalazi tik uz apoteku. U marketu su se nalazile u to vreme radnica apoteke, kao i medicinska sestra koja je nudila preostale dve vakcine kompanije Moderna.

“Pitala me je da li sam zainteresovan za Moderna vakcinu protiv koronavirusa. Naglasila je da su joj preostale samo dve doze čiji rok trajanja samo što nije istekao”, ispričao je Dejvid dodajući da nije mogao da veruje šta sluša.

“Rekao sam da hoću, znajući da milioni Amerikanaca čekaju u redu za nju. Nisam oklevao”, dodao je Dejvid.

On i dalje smatra da je ovo pravo novogodišnje čudo koje mu se dogodilo jer je u većem delu prošle godine samo osluškivao preko vesti kada će krenuti masovna vakcinacija.

Zapanjile se: Policajac došao da uhapsi 2 žene zbog krađe – umesto lisica, dao im je OVO u ruke



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar