Ministar Stefanović rano jutros isekao badnjak, pa ga doneo do zgrade Ministarstva odbrane (FOTO+VIDEO)

Ministar je poželeo pripadnicima sistema odbrane i njihovim porodicama da ovaj praznik provedu u miru, zadovoljstvu i u toplini svojih domova

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ministarstvo odbrane

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović poželeo je danas svim pripadnicima Vojske i našeg naroda, koji obeležavaju Badnji dan, da se u ovom danu posvete svojim porodicama i da ovaj praznik provedu u miru, sreći i blagostanju.

Stefanović je rano jutros isekao badnjak u Dobanovcima, koji je blagosiljao major Stevan Stevanović, vojni sveštenik na službi u Gardi, nakon čega ga je doneo do zgrade Ministarstva odbrane, dok će badnjak u skladu sa običajima u večernjim satima biti unet unutra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kada kažemo tradicija srpskog naroda, tu nikada ne smemo zaboraviti našu vojsku. Ona je uvek bila uz svoj narod, uvek na prvoj liniji kada god je bilo najteže i u borbi protiv koronavirusa i u vanrednim situacijama i kada god je trebalo biti uz svoje građane, pripadnici Vojske su bili tu. Na današnji dan želim da im posvetimo dodatnu pažnju i da pokažemo da država poštuje to što su uvek na braniku otadžbine – zato što su borci, zato što se trude i zato što su iskrene patriote – naglasio je ministar odbrane.

Ministar Stefanović čestitao Božić: “Neka vam praznični dani donesu radost i snagu” 

On je poželeo pripadnicima sistema odbrane i njihovim porodicama da ovaj praznik provedu u miru, zadovoljstvu i u toplini svojih domova.

– Mi ćemo se potruditi da i u ovoj godini učinimo sve što možemo za njih i da pokažemo da poštujemo sva njihova odricanja – poručio je Stefanović.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar