Majci male Monike je JEDNA MISAO prošla kroz glavu kada je čula presudu Malčanskom berberinu

Olakšanje u porodici Karimanović nakon istorijske presude monstrumu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Novosti printscreen

TO je kukavički čin. To što je uradio pokazuje da nije čovek. On je mojoj Moniki uradio sva zla dela.

Istorijska presuda u Nišu: Malčanski berberin dobio DOŽIVOTNU ROBIJU

Ovo su prve reči majke male Monike nakon što je sud izrekao doživotnu presudu Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao Malčanski berberin, pišu Novosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Hvala Bogu. To mi je prošlo kroz glavu kada sam čula presudu“, navela je ona.

“Mi smo presrećni, danas smo završili jedan deo, ne jedan deo, bukvalno sve. Napokon smo olakšali svoju dušu, olakšano je i mojoj ćerki i svoj deci, da sprečimo još neko zlostavljanje deteta. Hvala sudu, hvala svima, hvala policiji koji su bili sa nama…”, kazala je Aleksandra K. za Telegraf.

Jovanović nije prisustvovao izricanju presude.

Podsetimo, sud u Nišu osudio je doživotnom kaznom zatvora Ninoslava Jovanovića (46) poznatijeg kao Malčanski berberin zbog otmice i zlostavljanja maloletne devojčice iz Brzog Broda. Prvostepena presuda javno je objavljena u Višem sudu nešto posle 11 sati, uz prisustvo porodice oštećene maloletnice kao i brojnih novinara.

Sa suzama u očima ona je stala pred kamere i mikrofone, ispred sundnice gde je tačno u 11 sati pročitana presuda za otmicu devojčice koja se dogodila krajem 2019. godine i zlostavljanje koje je potom usledilo.

Postupak koji je vođen protiv Jovanovića (46), poznatijeg kao Malčanski berberin zbog toga što je svoje žrtve šišao, bio je zatvoren za javnost zbog zaštite interesa maloletnice.

Malčanski berberin će danas čuti presudu, uhapšen je pre tačno godinu dana

Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je krajem marta prošle godine optužnicu protiv Jovanovića, ali zbog zaštite interesa maloletne oštećene u ovom slučaju, nije saopštena pravna kvalifikaciju krivičnog dela za koje se tereti. Istraga protiv Jovanovića sprovedena je zbog krivičnih dela otmica i silovanje deteta, za šta je zaprećena kazna zatvora od deset godina do doživotnog zatvora.

Jovanović je već dva puta robijao zbog silovanja, otmice i zlostavljanja, jednom 10 a drugi put 12 godina. Poslednju žrtvu kidnapovao 20. decembra 2019. godine na putu do škole. Sa njom se krio po zemunicama, napuštenim kućama i vikendicama na Na potezu od Niša do Knjaževca. Devojčica je posle potere u kojoj su učestvovali pripadnici MUP-a i Vojske Srbije, Žandarmerija i brojna udruženja građana, lovaca i planinara, pronađena 28. decembra 2019. godine u Pasjači, kod Niša. Jovanović je sedam dana kasnije uhvaćen na seoskom groblju u svom rodnom selu Malča.



Izvor: Novosti, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar