SAVET

Putevi Srbije izdali UPOZORENJE za sve vozače: Savetuje se OPREZ zbog odrona

Savetuju vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze oprezno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Magla
AMSS Youtube printscreen

Sitni odroni, duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima, a najviše ih ima na Ðerdapskoj magistrali, gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije, koja obaveštava o odronima.

Putevi savetuju maksimalan oprez prilikom vožnje i mole učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na pojedinim putnim pravcima. Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka, poručili su iz Piuteva Srbije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zbog predstojećih praznika očekuju povećan intezitet saobraćaja ka svim zimskim turističkim centrima i apeluju na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu i poštuju saobraćajne propise.

Savetuju vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze oprezno.

Vozači, OPREZNO zbog mokrih kolovoza: Odroni su mogući na ovim deonicama

Podsećaju da zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom važe i dalje na putevima Jošanička Banja – Kopaonik i Kopaonik – Rudnica.

Na autoputu kod petllje Grdelica i petlje Predejane, kod mesta Boćevica, u toku su radovi na održavanju puta, a za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka Niš-Vranje između službenih prolaza, dok se saobraćaj odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Vranje-Niš.

Na deonici Davidovac (Popovac) – Grza – Straža (Zaječarski put), do 28. juna biće izmenjen režim saobraćaja u zoni tunela „Grza“ zbog radova na izgradnji bujičnih pregrada preko reke Grza i Slemenskog potoka.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a dužoh zadržavanja nema ni na graničnim prelazima.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar