Novi rekord: Pesma iz 1984. godine je sada prvi put stigla na vrh top liste (VIDEO)

Jedan od najpopularnijih novogodišnjih hitova

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ Wham!

Tokom praznika je postavljen novi muzički rekord. Legendarna pesma “Last Christmas”, koju je otpevao Džordž Majkl, se posle 36 godina prvi put našla na vrhu top liste.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Reč je o hitu grupe “Wham!” koja je već godinama praznični klasik. Objavljena je prvi put 1984. godine, ali tada se na prvom mestu našla pesma benda “Aida” pod nazivom “Do they know it’s Christmas”, od tada pokušava da stigne na prvo mesto.

Pesma koja se isplatila: Maraja Keri svake godine zarađuje 2 miliona dolara od svog prazničnog hita

Prve godine je čak pet nedelja provela na drugom mestu top liste. Godinu dana kasnije je ponovo ušla u top 10. Zahvaljujući striming servisima na top listi se ponovo našla 2007. godine kada je zauzela 14. mesto. Od tada njena popularnost raste, a naročito tokom praznika. Pesma već 13 godina uvek dospeva u top 40 pesama i nađe se u top 3 pesme pred kraj godine. Sada se napokon našla na prvom mestu i postavila rekord. Ovo je jedina pesma koja je uspela posle 36 godina da se nađe na prvom mestu top liste prvi put.

Prethodno je rekord držala numera “Is This the Way to Amarillo” Tonija Kristija. Ona je objavljena 1971. godine, a prvo mesto dosegla tek 2005. godine.

Održan je raskošni koncert u Notr Damu: Članovi hora su morali da nose zaštitne kacige i odela (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar