Kristijan ZAPREPASTIO narod izjavom: Šta mene briga što je KENANU umro otac!

Gledaoci neprijatno iznenađeni izjavom Golubovića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Kristijan Golubović je noćas pokazao da nema razumevanja prema Kenanu Tahiroviću kome su juče javili da mu je otac iznenada preminuo od posledica koronavirusa.

Dok su svi izjavljivali saučešće, mnogi i zaplakali sa učesnikom, Kristijan nije imao mnogo razumevanja za Kenanovu bol.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Čorba, Maja i Kristijan napravili haos na Zadrugoviziji: Marinkovićeva sve zapalila u DONJEM VEŠU (VIDEO)

“Za njega je tuga, nije za nas. Iznenadna smrt. Šta da radimo? Šta mene briga što je njemu otac umro”, rekao je Kristijan zadrugarima sa kojima je juče sedeo u pabu.

Janjuš NASRNUO na Maju, ona VRIŠTALA od bola, onda ga je ščepao Kristijan, jedva ih razdvojili! (VIDEO)

Nakon ove izjave nastao je haos na društvenim mrežama, komentari su se samo nizali, a gledaoci nisu mogli da veruju šta je Golubović izjavio. Kritike na njegovo ponašanje su se nizale, a jedna od glavnih je ta što Kristijan svima deli moralne lekcije, a sam je napravio grešku – nedostatak empatije za najveću bol.

Šok za zadrugare: U Belu kuću stigla Stanija! Kristijan je ISKULIRAO, a Vladimiru se SMRKLO (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Espreso

Komentari (4)

  1. Kristijan je bio i ostao onaj najgori SLJAM .Od takvog coveka nista drugo ne mozes ni ocekivat .Njemu netreba zamerati jer JEDNOM DZUKAC VECITO DZUKAC . Sta drugo rec .

    Odgovori
  2. Tako je to kad kriminalca i robijaša gledamo na nacionalnoj TV.čovek javno preti ubistvom i ništa,hvali se kako dobije poziv za inostranstvo u tamo završi stvar pa ili Kićanović u dzepu ili Robija kaže on ko mu je.e mater.prwtnje zadrugarima pa kako Marko Kraljević sa kuburom opali metak i odnese čoveku ruku i pola ramena, ne shvatajući da kuburu može imati danas svako i da svako može da strada.

    Odgovori
  3. Он је можда изашао из затвора али затвор из њега не може никад!!

    Odgovori

Ostavite komentar