Srpska glumica sve ŠOKIRALA: Našla televizor u KONTEJNERU pa ga odnela kući!

Priznala da je ovo najluđa stvar koju je uradila u tandemu sa jednim kolegom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Printscreen/Instagram

Mlada glumica Anja Mit sa kolegom i najboljim drugom, Dušanom Kaličaninom uradila je nešto što je mnoge ostavilo bez teksta.

Anja je za medije otkrila kako je kolega Dušan nagovorio da izvuku iz kontejnera bačeni televizor koji su onda i odneli kući:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Anja Mit otkrila sve o RASKIDU sa bivšim dečkom Dušice Jakovljević: Rastali smo se, život ide dalje

“Dušan Kaličanin je moj najbolji prijatelj i moj najluđi prijatelj, i jedan od najiskrenijih prijatelja. I hvala ti Dule što si tu, stvarno. Ma Dušan i ja imamo dogodovštinu kako izađemo iz kuće, ili kako se čujemo na telefon. Počevši od uzimanja televizora ispred kontejnera, koji je on našao”, počela je Anja priču, pa nastavila:

Glumica Anja Mit RASKINULA vezu sa bivšim dečkom VODITELJKE: Sad sam slobodna devojka

“Video je televizor, i reko je “jaoj sele”, tako se zovemo, sele, “vidi televizor”! Rekoh “Dušane, da taj televizor radi, taj čovek ga ne bi izbacio na ulicu”. Kaže “možda je to neki dobri čovek koji ima više novca pa je sebi kupio bolji, pa sada da nekog usreći”. I ja nasednem na to! Ja zovem taksi, mi pakujemo tu plazmu u taksi, dolazimo – televizor radi. Tako da, to je osoba od koje treba mnogo naučiti, eto”, kazala je glumica.



Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar