ČOVIĆ: Želimo Petruševa, Saša nije hteo Nedovića, a jedan transfer bi iznenadio celu košarkašku javnost!

Toliko o onoj priči da Nebojša Čović određuje tim ili da upada u svlačionicu. Lično to ne radim, ali šta i da radim, rekao je prvi čovek crveno-belih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović u opširnom intervjuu za “Mozzart sport” otkrio je mnoge zanimljive detalje iz poslovanja kluba sa Malog Kalemegdana.

Turbulentan period je iza crveno-belih. Otišao je Obradović, a nakon toga stigao Radonjić, dok su sve glasnije priče o potencijalnim pojačanjima. Zvezda do kraja sezone može da registruje još samo dva igrača, pa će morati pažljivo da bira.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Čović je na pitanje da li bi nekoga voleo da vidi u crveno-belom dresu odgovorio bez dileme:

“Da, Filipa Petruševa”.

Mnogo igrača se povezivalo sa Zvezdom u poslednjem peridou, a Čović detaljno priča o svemu. Počevši od Teodosića, preko Gudurića pa sve do Nedovića i Luke Mitrovića.

“Razmišljali smo mnogo o Milošu Teodosiću, ali to očigledno nije bilo realno. Sada smo mislili i na Marka Gudurića. Ne mogu ništa da im zamerim jer su oni profesionalci i oni gledaju svoj interes. Otprilike sve ono što smo hteli da dovedemo – doveli smo. Nije bilo nekih velikih odstupanja. Ali jeste bilo nekih događaja poput toga da se trenerima dosta široka lepeza igrača u ponudi koje su oni odbijali da dovedu. Jednostavno, nisu hteli da ih dovedu. Mi smo ove godine u ponudi imali Luku Mitrovića, Nemanju Dangubića, Nemanju Nedovića, Dragana Apića, Jaku Blažiča… Toliko o onoj priči da Nebojša Čović određuje tim ili da upada u svlačionicu. Lično to ne radim, ali šta i da radim. Visoko sam kompetentan i stručan da i to mogu da uradim. To će opet da izazove komentare, ali zato i kažem”, rekao je Čović za “Mozzart sport”, koji je nakon toga poslao misterioznu poruku neimenovanom igraču, koji je vrlo lako mogao da završi na Malom Kalemegdanu.

Čović ističe da bi to bio transfer koji bi iznenadio kompletnu košarkašku javnost.

“Tu sam da pomognem svakom treneru ako od mene zatraži mišljenje ili pomoć, da mu obezbedim uslove, angažujem igrača za koga smatra da će doprineti kvalitetu Crvene zvezde. Ljudi zaboravljaju da je ovo zajednički napor svih u klubu. Svako radi svoj posao kako bi na kraju imali uslove da pravimo rezultate na terenu. I moram na kraju ovog odgovora, indirektno da se zahvalim jednom momku na ogromnoj želji da dođe u Crvenu zvezdu. Da smo to ostvarili iznenadili bismo celokupnu košarkašku javnost, ne samo u Srbiji. Ali o tom potom, kako bi se reklo”.

Miloje vs Deki: Tek sada njih dvojica mogu u istu rečenicu!

 



Izvor: Objektiv.rs, Mozzartsport

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar