PRELISTAVANJE

Trk na kioske! U prvom broju OBJEKTIVA: Bajdenov plan za Srbe, intervju sa Nestorovićem, Jorgovankom…

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/ Stevan Rankovic, Objektiv.rs

Danas je izašao i prvi, praznični četvorobroj štampanog izdanja medijskog brenda koji već ima najbrže rastući portal u zemlji – Objektiv.rs.

Prijatne praznične dane provedite uz raznovrsne teme u najnovijem izdanju, gde na kvalitetnih 64 strane možete naći sledeće sadržaje:

Kakav je Bajdenov plan za Srbe i šta nas čeka u 2021. godini od novog predsednika SAD, priča nam najuticajniji intelektualac, Noam Čomski.

Svoju životnu ispovest  dao nam je i čovek koji je napravio Komercijalnu banku, Ljubomir Mihajlović, a kako je izgledalo njegovo druženje sa najopasnijim momcima tokom devedesetih godina, pročitaćete u jednom dahu.

Tu je i veliki intervju sa Jorgovankom Tabaković, guvernerkom NBS, a koliko je ponosna na finansijsku stabilnost naše zemlje i koliko su smanjene kamate na kredite, saznaćete u našem novogodišnejm izdanju lista Objektiv.

Razgovor sa najintrigantnijom ličnošću, koja je svakako obeležila ovu godinu za nama, dr Branislavom Nestorovićem je nešto što ne smete propustiti.

U ovom broju saznaćete kako je tekao razgovor sa ambasadorom Palestine u Srbiji, za šta je majstor ministarka trgovine Tatjana Matić i kako su nam mlade poslanice otkrile lepšu stranu politike.

Veliko broj poznatih ličnosti otvorio nam je dušu, od kojih izdvajamo Sašu Kovačevića, Andriju Kuzmanovića, Mariju Šerifović, Dakija Stankovića, Maju Berović kao i prelepi trio Harikejn, koje i krase našu naslovnu stranu ovog četvorobroja.

Trk po svoj primerak, jer ćete uživati u najraznovrsnijem i najkvalitetnijem sadržaju, čekamo vas!

Foto: Objektiv.rs

 



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar