Atletiko “ojadio” Dijega Kostu: Ako ode u jedan od OVIH klubova – moraće da plati 25 miliona evra!

Neverovatnu vest objavio je španski radio "Kadena"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/Ballesteros

Stvarno “bizarna” vest stiže nam iz Španije. Napadač Atletiko Madrida Dijego Kosta zatražio je od svog dosadašnjeg kluba da usred sezone raskine ugovor.

On je ove sezone u dresu “jorgandžija” odigrao svega 206 minuta, postigavši samo dva pogotka u tom periodu, a piše se i da je u veoma lošoj fizičkoj kondiciji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nezadovoljan svojim statusom, ali verovatno i usled njegove stalne “borbe sa ličnim vetrenjačama” on je zatražio od svog kluba sporazumni raskid ugovora.

Španski radio “Kadena” objavio je neverovatnu informaciju vezanu za ovu situaciju. Ukoliko bi Kosti bilo dozvoljeno da ode iz Atletika pre vremena, a ako bi on potpisao za Real Madrid, Barselonu ili Sevilju (o čemu nema naznaka, ali u fudbalu je sve moguće), morao bi da plati svom dosadašnjem klubu čak 25.000.000 evra, pošto ima takvu klauzulu u ugovoru.

Sigurni smo da bi nestašni Brazilac/naturalizovani Španac sada najradije želeo da vrati vreme i malo bolje pročita šta je potpisao, ali šta je – tu je. Osuđen je da mora da sasluša Dijega Simeonea i upravu “jorgandžija” u pokušaju da zajedno nađu najbezbolnije moguće rešenje. Ono što je sigurno, čak i da dobije raskid saradnje, morao bi da plati između dva i četiri miliona evra, što i nije toliko strašno u poređenju sa onih 25.

“Atomska bomba” spremna: Mesi napušta Barselonu, 3 godine u Premijer ligi, pa onda pravac MLS?



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar