OBJAVIO FOTOGRAFIJU

Draško Stanivuković podigao BURU prvog dana na poslu: Svi gledaju u ono što se nalazi pred njim (FOTO)

Najavio je i da će svi službeni automobili uskoro biti označeni, kao i da je spreman novi Pravilnik o upotrebi službenih vozila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Novi gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, koji je prvog radnog dana na posao došao gradskim prevozom, oduzeo je ključeve službenih vozila i poručio da neće dozvoliti njihovu upotrebu u privatne svrhe, kao što je to bio slučaj ranije.

“Svi ključevi za preko 50 službenih automobila vraćeni su u 16 sati (u četvrtak), na moj zahtev, u kabinet gradonačelnika. Niko više nema pravo da koristi službene automobile u privatne svrhe, kao što je to bio slučaj do sada. Preko 70 posto službenih automobila godinama nije bilo na parkingu ispred Gradske uprave, nakon radnog vremena”, napisao je Stanivuković na svom fejsbuk nalogu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Draško Stanivuković uneo u Skupštinu NEŠTO NEOČEKIVANO! Dobio opomenu, pa održao oproštajni govor (VIDEO) 

Najavio je i da će svi službeni automobili uskoro biti označeni, kao i da je spreman novi Pravilnik o upotrebi službenih vozila.

Сви кључеви од преко 50 службених аутомобила враћени су у 16 часова, на мој захтјев, у просторије Кабинета…

Posted by Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković on Четвртак, 24. децембар 2020.

Stanivuković je uz tekst objavio fotografiju sa svog radnog mesta za stolom prepunim ključeva službenih automobila.

Draško Stanivuković POTRESEN: Ovo neće moći da podnese, slika iz detinjstva šokirala mnoge (FOTO)



Izvor: Tanjug

Komentari (4)

  1. Bravo decko, od necega se mora krenuti, a nista sladje od oduzimanja i zloupotrebe sluzbenih kola. Oduzeti kabadahijama auto je udarac u centar mete ;) Da su ljudi malo pismeniji pa da provere koliko para se trosi samo na ovu stavku, ne bi laprdali ovako. Podrzavam i prizeljkujem i u Srbiji da ce se isto desiti, ali ne pre nego padne Despot Vesic i njegova bulumenta koja je okupirala skupstinu grada.

    Odgovori

Ostavite komentar