STRAŠNO

Ovo je SVEŠTENIK koji je maloletnici u Kaluđerici napravio dete! Zoki plavooki uznemirivao i nju i majku

Sveštenik, koji je otac četvoro dece, suspendovan je prošle godine kada se majka devojčice požalila crkvi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Zoran M. Foto: printscreen/facebook

Sveštenik Srpske pravoslavne crkve Zoran M. (58), poznat kao Zoki Plavooki, uhapšen je zbog sumnje da je napravio dete maloletnici, a potom je tri godine proganjao i pretio joj!

Zoki Plavooki je, kako „Alo!“ saznaje, kao sveštenik u crkvi Svetog Joakima i Ane u Kaluđerici, krajem novembra 2017. zloupotrebio emotivnu ranjivost A. Ž. koja je imala 15 godina kada je otišla da se ispovedi i zaveo je. Ona je u avgustu 2019. zatrudnela, a posle prekida trudnoće, od januaru do septembra ove godine, on lično ili preko posrednika je telefonom uznemiravao nju i njenu majku i fizički je napadao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sveštenik, koji je otac četvoro dece, suspendovan je prošle godine kada se majka devojčice požalila crkvi. Umesto da se smiri, počeo je da vrši pritisak na devojku i njenu majku da povuku prijavu, pa su one slučaj prijavile policiji.

– Zoki Plavooki nije baš omiljen jer je jurio za suknjama! Zbog spopadanja žena dobio je čak i batine na jednoj sahrani. On je tad prišao bratu pokojnika i pitao ga: „Ko je ona uplakana lepotica? Mogao bi da me upoznaš sa njom?“ Čovek mu je odgovorio da mu je to snaja i da je upravo služio opelo njegovom bratu, a potom ga je premlatio! – kaže G. P. iz Kaluđerice i dodaje da je bio tučen mnogo puta zbog nepristojnog ponašanja, ali se nije smirivao.

Užas u Kaluđerici: Sveštenik Zoran OBLJUBIO maloletnicu, ona zatrudnela, a onda je krenuo još veći PAKAO

– Kada je odlazio da sveti vodicu, naskakao je na domaćicu ako joj muž nije kod kuće. Nije birao da li je mlado ili staro! Jednom je čak izvrnuo i cveće iz saksije, a kada je završio sa osveštavanjem kuće počeo je da juri domaćicu oko stola! Tad je naišao domaćin i znam samo da se nije dobro proveo. Zoranove kolege su navodno ćutale jer im je pretio da ih ima u šaci – kaže naš sagovornik.

Sveštenik je juče priveden u Više javno tužilaštvo u Beogradu na saslušanje, ali je ćutao kao zaliven i samo je kratko rekao da se brani ćutanjem.

Nag spopao tuđu ženu!

Sveštenik Zoran je pre oko decenije premešten iz jedne crkve iz okoline Južnog bulevara u Kaluđericu, jer su se parohijani žalili na njega.

– Tada je navodno stigao veliki broj pritužbi, a među njima je bila i jedna posebno zastrašujuća. Navodno je po završetku posla pitao domaćicu da li može da ode u kupatilo. Iz njega je izašao potpuno go! Kada je prišao toj ženi, ona ga je izbacila napolje. Iako je bilo brojnih pritužbi, Zoran nije bio nasilan i sve je pravdao božjom voljom! – kaže sveštenikov poznanik.

Zapio se, pa zaboravio na opelo

Zoki Plavooki je posle suspenzije nastavio da radi „u privatnoj režiji“.

– Znao je kada je kome slava i odlazio je da sveti vodicu, a uslugu je regularno naplaćivao. Ljudima je nudio i krštenja, govoreći „bolje da dođem kod vas kući, nego u crkvi“. Pre dve godine se zapio, dok su ga ljudi čekali da sahrane najmilijeg. Dva sata kasnije jedan od pridošlica ga je zatekao u kafani – kaže M. S. iz Kaluđerice.



Izvor: Alo

Komentari (8)

  1. Sta lupetas seljacino jedna, radim privatno 20 godina i usao sam u mnogo kuca. Po tebi sve zene ispadose ku.ve. Ti si isto neki bolesnik ko i Zoki plavooki koga znam i sve sto se pise o njemu tacno je, zivim u Kaludjerici pa znam. A kome ti radis, pa tako lupetas, verovatno si neki pacenik ko i on. Ako ti se neko iz kulture osmehne i skuva kafu, odmah sve najgore. Djubre.

    Odgovori

Ostavite komentar