Trejd godine već na zimu? Junajted i Inter pregovaraju, na stolu dva vrhunska, ali nezadovoljna igrača

Mediji i stručnjaci bolji posao predviđaju italijanskom velikanu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/WALLACE WOON

Dolaskom finansijskog fer-pleja u svetski fudbal, počeli smo da viđamo transfere koji više liče na one u NBA ligi. Takozvane trejdove.

Tako smo imali priliku da ispratimo trampu Barselone i Juventusa u kojoj su glavni akteri bili Miralem Pjanić i Artur, kao i nešto ranije posao Arsenala i Mančester Junajteda, kada su razmenili Henriha Mhitarjana i Aleksisa Sančeza.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Upravo je Junajted akter i nove priče, koja može imati sličan kraj. Naime, klub je spreman da ponudi Donija van de Beka, najveće letnje pojačanje, u zamenu za Kristijana Eriksena Interu, prenose mediji.

Holanđanin se nije snašao na “Old Trafordu”, i dalje nema status prvotimca i minutaža mu je minimalna, ukupno 693 minuta do sada. Isto se može reći za Danca na “Meaci”, koji je stigao u Milano kao jedan od najboljih igrača Premijer lige januara ove godine. 373 minuta od starta sezone, bez gola i asistencije.

Zato bi dve strane da se dogovore i zamene veznjake. Sa jedne strane, Junajted bi dobio oprobanog i dokazano kvalitetnog iigrača u Engleskoj, a Inter pet godina mlađeg i vrlo talentovanog fudbalera pred kojim je budućnost.

Svi Partizanovi stranci štoperi u ovom veku: Banjak i Ivanov najbolji, a bilo je i pijanica (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar