IZBEZUMILO JE STRUČNJAKE

Nastala ogromna PANIKA, lekari nemaju ODGOVOR: Izlečio se od korone, pa dobio novu INFEKCIJU i umro

Reinfekciju izazvao različit soj koronavirusa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Istraga o smrti pacijenta (74) pokazala je da je reinfekciju izazvao različit soj koronavirusa.

Stanovnik staračkog doma (74) u Izraelu razboleo se u avgustu od kovida 19. Lečio se u Medicinskom centru Rabin u Petah Tikvi, gde se na kraju i oporavio.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tri naknadna testa na korona virus pokazala su da više nije zaražen.
Rusi ne gube vreme: Vakcina “SPUTNJIK V” ispitana i na novi soj koronavirusa, a ovo su REZULTATI

Međutim, u novembru se ponovo razboleo od simptoma korona virusa i primljen je u Medicinski centar Šeba u Ramat Ganu. Lekari nisu uspeli da ga spasu i preminuo je pre tri nedelje.

Lekari su se pitali da li je korona virus bio skriven u njegovom telu i „promakao“ prilikom testiranja ili je pacijent bio ponovo zaražen.

Uzorci oba slučaja bolesti pacijenta proučavani su u Laboratoriji za istraživanje infektivnih bolesti Medicinskog centra Šeba, gde su stručnjaci otkrili da je „u svakom slučaju čovek zaražen različitim sojem virusa“.

Ovo je jedan od onih slučajeva kada je jasno da se radi o ponovnoj infekciji i da nema sumnje da se pokojnik zapravo prvi put potpuno oporavio – izjavila je profesorka Galia Rahav, šef infektivne jedinice u Medicinskom centru Šeba.

To su dva potpuno različita soja virusa. Ne znam koliko je ovo uobičajeno, ali je zabrinjavajuće da osoba može nekoliko puta da se razboli od kovida 19 kada virus mutira.

Izrael je započeo masovni program inokulacije u nedelju, a profesorka Rahav smatra da bi vakcina mogla da pomogne pacijentu koji je već preležao kovid 19, jer bi pomogla u razvoju antitela.

Ona je istakla da je prijavila slučaj Ministarstvu zdravlja i Svetskoj zdravstvenoj organizaciji i najavila da će proučavati slične sumnjive slučajeve ponovne infekcije.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar