Hapšenja zbog malverzacija oko fabrike vode

Imena privedenih još nisu poznata javnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tommaso Altamura / Alamy /Profimedia

Na teritoriji Zrenjanina jutros je počela akcija hapšenja osumnjičenih za malverzacije oko fabrike vode u tom gradu, javila je lokalna RTV Santos.

Imena privedenih još nisu poznata javnosti, prenosi ta televizija na portalu.

U međuvremenu, u saopštenju koje je potpisao predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Bojan Kostreš, navodi se da LSV pozdravlja akciju nadležnih u kojoj su uhapšeni osumnjičeni za malverzacije u vezi sa izgradnjom Postrojenja za prečišćavanje vode u Zrenjaninu i poziva lokalnu vlast da kolektivno podnese ostavku.

Pogledajte hapšenje fasifikatora, pare krili na tavanu (VIDEO)

Navodi se da je ova akcija morala uslediti mnogo ranije, jer je, kako tvrdi, jasno da je čitav postupak izgradnje ovog postrojenja “prepun nezakonitih i kriminalnih radnji”.

Ta stranka je saopštila da građani Zrenjanina očekuju da se utvrdi krivična odgovornost svih koji su umešani u protivzakonite radnje, kao i politička odgovornost svih onih koji su učestvovali u procesu donošenja odluka u vezi sa izgradnjom Postrojenja za prečišćavanje vode.

LSV poziva lokalnu vlast u Zrenjaninu, na čelu sa gradonačelnikom Čedomir Janjićem, da zakaže sednicu Skupštine grada i da na njoj, pred odbornicima, kolektivno podnesu ostavke.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar