Majka saznala da će joj ćerka u predstavi glumiti DRVO, pa upala u školu i zaletela se u učiteljicu

Ništa je više ove godine nije pogodilo u srce od ove informacije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/karlyukav

Uvređena majka napravila je haos u jednoj školi u Belfastu kada je dobila i-mejl od učiteljice u kojem je obaveštava da će joj ćerka igrati u predstavi – drvo.

“Napisala mi je da mi je ćerka odbila da igra anđela jer nije želela da peva, pa joj je dala da bude božićna jelka. To je za mene bilo apsolutno neprihvatljivo. Jelke ne rade ništa u predstavi. Ćute i stoje na sceni sat vremena”, napisala je Irkinja na Fejsbuku, inače majka osmogodišnje devojčice.

Ne samo da se iznervirala već je odmah izašla iz kuće i umesto da prvo popriča sa ćerkom o svemu, otišla je pravo u školu.

“Čim sam videla učiteljicu zaletela sam se u nju i napala je jer ponižava moje dete. Bila sam užasno ljuta i povređena. Ćerka mi je dobila ubedljivo najgoru ulogu. Učiteljica se tresla i branila argumentima da joj nije ona dala tu ulogu. A onda sam se osetila loše kad mi je drugo dete prišlo i reklo na hodniku da mi je ćerka zapravo tražila ulogu drveta. Došla sam kući posramljena i ćerka mi je popodne rekla da je zaista svojom voljom odabrala da igra jelku”, napisala je majka.

Majci nije bilo važno što je ćerka sama želela da bude jelka, Foto: Freepik/prostoolah

Izazvala je masu negativnih komentara epilogom priče kada je dodala da ipak nije otišla u školu da gleda ćerku jer nije mogla da prihvati činjenicu da je ona – jelka.

“Sramota. Pa, tako se ne podržava rođeno dete”, “Mislim da si jedino ti problem u ovoj priči”, “Dete je samo odabralo šta želi, dokle ćeš da joj krojiš život”, bili su samo neki od komentara.

Otac i majka ga izbacili na ulicu, spavao po kontejnerima: Danas je MILIONER, a ovako je kaznio roditelje



Izvor: Objektiv.rs, Metro.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar