BLAM! Zvezda Granda priznala da je čuvala KOZE: Evo šta je radila kada bi naišli MOMCI!

Za ovu situaciju kaže da joj je najveći "blam" iz detinjstva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/DragicaZlatic

Pevačica Dragica Zlatić, koja je svoj put ka estradnom nebu krčila u takmičenju “Zvezde Granda”, ponosi se što su joj domaćinski poslovi poznati i idu joj od ruke, a više puta je u javnosti govorila i kako se lako snalazi u poslovima vezanim za baštu pa čak i čuvanje stoke.

Ona je sada ispričala jednu anegdotu iz detinjstva, zbog koje se tada osetila postiđeno, a vezana je upravo za domaće životinje, tačnije koze.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs 

Naime, kada je Dragica bila mala imala je slab imunitet pa je njen otac odlučio da kupe kozu kako bi ona pila sveže kozije mleko. Jednog dana otac joj je rekao da izađe i prošeta kozu, da je puste malo da pase travu pored Morave i naravno baš tada je grupa dečaka iz njene škole prolazila preko iste livade.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragica Zlatic (@dragica_zlatic)

“Ja peti, šesti razred Osnovne škole blam te da živiš, a kamoli da te vidi neko sa kozom. Šetam kozu i pogledam, vidim drugare iz škole, i da me ne bi posle zezali ja vidim tamo neke koprive i ulegnem u njih dok oni nisu prošli”, bila je iskrena Dragica u emisiji “Grand Magazin”.

Požalila se kako je plihove od kopriva lečila naredne dve nedelje, i kako danas shvata da takve stvari nisu blam.

“Sada bih uzela pet koza i dovela ovde u studio, jer znam da to nije sramota, ali kada si mali te stvari ne razumeš”, zaključila je Dragica.

M.M.Izvor: Objektiv.rs, Grand

Komentari (1)

Ostavite komentar