Obradović: Kriterijum je bio malo čudan, zbog toga se tako igrao poslednji napad! Stižu pojačanja

Trener Crvene zvezde Saša Obradović rekao je, posle poraza od Olimpijakosa, da njegov tim ima za čim da žali i dodao da je presudan momenat utakmice bio treći faul Korija Voldena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KK Crvena zvezda

“Čestitke Olimpijakosu, ali imamo za čim da žalimo. Imali smo priliku da pobedimo, posebno posle sjajnog starta. U nastavku smo imali problema sa organizacijom, ali smo to u finišu nadoknadili velikom energijom i došli do šanse za pobedu”, rekao je Obradović.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Olimpijakosa u meču 13. kola Evrolige – 79:81.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Najpresudniji momenat bio je treći faul Voldena. U tim momentima izgledali smo izgubljeno, bez glave. Šut za tri poena Olimpijakosa nas je malo više omeo i tu smo izgubili ritam. Dobro je da smo se karakterom vratili u četvrtoj četvrtini”, rekao je Obradović.

On je nakon toga prokometarisao i poslednjih osam sekundi utakmice.

“Kriterijum je bio malo čudan i u odnosu na njega odlučio sam da ja završavam napadom. Dobro smo to predvideli, samo nismo mogli da zaustavimo njihovu zadnju akciju”, rekao je Obradović.

Ekipa Crvene zvezde već u subotu od 12 časova igra protiv FMP-a u Železniku, a naredne nedelje dočekuje ekipe Albe i Valensije.

HAOS POSLE MEČA! Kratka horor priča: Sudije direktno pljunule na Zvezdu, Printezis ismejao crveno-bele!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar