Velika prijateljstva: Tika Arsić je Batu Živojinovića zvao ćale, a bio je i miljenik Gage Nikolića

Evo kako su se upoznali

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Tihomir Arsić, Foto: E-stock/Ivan Dobričić

Tihomir Tika Arsić preminuo je u ponedeljak u 64. godini posle duge i teške bolesti, a predlog njegovog Narodnog pozorišta u Beogradu je da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Poznati pozorišni i filmski glumac ovako će ponovo biti blizu svojih velikih drugara Velimira Bate Živojinovića i Dragana Nikolića. Čuvenog Valtera od milošte je celog života zvao “ćale”.

SAHRANA Tike Arsića u subotu: Poslednji oproštaj u Aleji zaslužnih građana!

“Bata mu je bio filmski otac u prvom filmu “Lov u mutnom”, odatle se zadržao taj nadimak. Moj otac je mnogo voleo Tiku. Igrali su zajedno od Tikinog prvog filma, a zatim i u filmovima “Dečko koji obećava”, “Veliki transport”, “Igmanski marš”, “Pejzaži u magli”, “Vuk Karadžić”, “Balkan ekspres” i “Boj na Kosovu”. Imali su divan odnos, pun međusobnog poštovanja. Ovo je veliki gubitak za srpsku kinematografiju i srpsku umetnost. Nedostajaće nam njegova vedrina”, rekao je za Kurir Miljko Živojinović i dodao:

“Čitao sam baš u njegovom intervju da je na snimanje svog prvog film došao novim kolima. Gaga Nikolić ga je odmah uzeo pod svoje i ubedio da mora da ide kod vulkanizera da u gume stavi letnji vazduh. Nakon što ga je majstor čudno pogledao, vratio se na set i tako je bio primljen u njihovu družinu i na film.”

Kao da je PREDOSETILA SMRT: Objava Tikine ćerke na Instagramu danas je dobila TEŽINU (FOTO)



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar