Danijeli rekli da NIKADA neće imati decu: Došla kod lekara zbog nesnosnih bolova i doživela ČUDO

Kad je primljena na pregled, nije imala pojma o čemu se radi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/wirestock

Još pre 3-4 godine, Danijela Adams (28) iz britanskog grada Stouka pomirila se s činjenicom da nikada neće moći da ima decu.

Kada je ušla u vezu sa sadašnjim partnerom Stjuartom, odmah mu je to rekla i oni su se pripremili čak i za mogućnost usvajanja deteta.

Putnici su ostali šokirani: Žena se PORODILA u avionu usred leta, imala je sreću da su ONI bili tu (FOTO)

Pre nekih mesec dana počeo je strašno da je boli predeo oko stomaka. Nije imala nikakvu dilemu da ponovo ima možda kamen u bubregu, jer je već imala u prošlosti takva iskustva i bol je bila gotovo identična. Stomak se takođe naduo, što ju je dodatno zbunjivalo.

Otišla je na pregled, ali doktori su rekli da je sa njenim bubrezima sve u redu, pa je krenula dalje da vidi šta je sa stomakom. A tamo šok života!

Zaboravila je na mogućnost trudnoće, a onda joj je u život iznenada ušla Mejsi-Rouz, Foto: StokeOnTrentLive/BPM printscreen

“Brzo sam poslata kod ginekologa. Govorila sam u sebi ‘Molim te, Bože, da je to’ ali nisam smela da pomišljam na nemoguće jer mi je rečeno da nikad neću zatrudneti. Jednostavno, precrtala sam tu ideju do kraja života. Ipak, ginekolog je počeo da se smeje rekavši mi da ne samo što sam trudna, već sam u DEVETOM mesecu. Samo što se nisam onesvestila”, rekla je Danijela.

Sve je jako brzo bilo spremno za porođaj. Dok se ona “opasuljila” od najluđeg dana života, u rukama je držala ćerku Mejsi-Rouz!

Samo sam plakala. Doktori su mi objašnjavali kako je medicinski bilo moguće da zatrudnim, do danas ih nisam shvatila. Samo mi je najčudnije bilo što je plod rastao u meni a da ništa živo nisam primetila. Niti sam imala simptome. Menstruacija mi je oduvek bila neuredna, pa ni tu nisam obraćala pažnju. A dete je, na sreću živo i zdravo i lepo napreduje”, kaže oduševljena majka.

Tinejdžerka (18) se porodila u TOALETU BOLNICE: Bolela su je leđa, nije ni znala da je TRUDNA



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar