Haos u Bolonji! Mihajlović besan zbog izdajnika: Neko će da visi!

Mihajlović je oduvek bio poznat kao osoba bez dlake na jeziku, ali i osoba koje se mnogi plaše

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/YouTube

Fudbalere Bolonje u subotu od 20.45 časova očekuje susret 10. kola protiv Intera, a srpski trener Siniša Mihajlović je imao izuzetno burno konferenciju pred ovaj meč.

Srpski trener je to pokazao i na konferenciji pred utakmicu njegove Bolonje i Intera, na kojoj je besneo što novinari uvek znaju kako će Bolonja igrati narednu utakmicu, odnosno da nije zadovoljan zbog činjenice da u italijanskim medijima cure informacije oko satava tima i formacije u kojoj će ekipa igrati.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ako saznam ko priča sa novinarima, zalepiću ga za zid. Ako to radi za pola ocene više u novinama, ne znam šta ću da mu uradim.”

“Isprobao sam novu formaciju samo da bih proverio ko to otkriva tajne novinarima. Uradio sam to namerno. Istražujem i naći ću ko je, a kada ga pronađem, napašću ga, neću mu više dozvoliti da igra. Da se razumemo, ne znam ko je, bili smo tu samo mi i pokušao sam samo da otkrijem ko to prenosi stvari medijima. Danas je sve u štampi, ali kad saznam, neće biti smešno. Svi uvek znaju kako će Bolonja igrati, nije to slučaj sa drugim timovima. Ako je neko tu, uhvatiću ga”, ističe Mihajlović.

Trener Bolonje se našalio u odgovoru na pitanje kako misli da zaustavi napadača Intera Romelua Lukakua.

“On je brži, krupniji i snažniji od mene, možda bih u ringu mogao da ga zaustavim, ali na fudbalskom terenu, gde nemate dozvolu da upotrebite nedozvoljene udarce, ne mogu ništa”, nasmejao se Mihajlović.

SKANDAL: Fudbaleri Srbije redovno sa starletama pred zoru dolazili u kamp, selektor prikrivao incidente!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar