Učenica mislila da je profesor otišao sa Zooma, pa u šali pokazala GRUDI – odmah je stigla PORUKA

Kako se samo prevarila u proceni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/bella_iy_wer

Jedna mlada polaznica u školi plesa iz holandskog grada Utrehta doživela je vrlo neprijatnu situaciju na Zoomu tokom jeseni.

Zbog epidemije koronavirusa, bila je prinuđena kao i ostali u grupi da čas dolazi na ples, a čas da ga ima onlajn.

Učenica na Zumu isprozivala profesora, a nije ni videla da joj je mikrofon UKLJUČEN (VIDEO)

Jednog popodneva profesor ih je sve okupio na Zoomu kako bi se dogovorili šta će dalje. Bilo je puno predloga ali i šala i smeha, pošto je bio opušten razgovor.

“Tim je na kraju da ćemo još dve nedelje raditi onlajn, pa ćemo se onda verovatno vraćati u salu za vežbu. Sastanak na Zoomu se završio i ostalo je još nas tri devojke na vezi. Jedna je počela da priča o svom izgledu i tome kako bi volela da ima veće grudi i ja sam ustala i podigla majicu i pokazala moje. Pitala sam je da li bi joj ovakve odgovarale. Sve smo se smejale. Ugasila sam Zoom i otišla da se istuširam. Kad sam se vratila videla sam propušten poziv”, napisala je devojka na Redditu svoj slučaj.

Potom je rekla da se preznojila od blama kad je videla da je profesor Tim zvao.

“Tačno sam znala da je on i da sam se ispalila. Nisam imala nekog iskustva na Zoomu, mislila sam da kad neko ode sa njega, to je to. Nema ga više, ne vidi me i ne čuje me. Ali on me video. Rekao mi je da sam preterala i da to nije mesto za pokazivanje svog tela na taj način, da je to mogla da vidi i njegova žena, ali i ćerka koje su bile tu u sobi. Ubio me blam”, istakla je devojka.

Jelena zaboravila na kameru, pa se PRESVLAČILA: Kolega je gledao i šokirao PERVERZNOM porukom (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar