Gledao sam je dok je na stolu u kancelariji vodila ljubav sa šefom, a onda mi je ona dala šokantan IZBOR

Seks afera na poslu se pretvorila u veliki problem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: blickwinkel / Alamy / Profimedia

Sasvim slučajno, jedan Englez je postao svedok seks afere između njegovih kolega na poslu, i sada se nalazi u neprijatnoj situaciji.

“Ja imam 27, a moja koleginica 35 godina. Radimo za malu građevinsku firmu i uvek smo se dobro slagali. Bio sam srećan na poslu, ali, sve se to promenilo kada se stari šef penzionisao, i kada je na to mesto došao njegov sin. Iskreno, on je pedesetogodišnji ljigavac koji se stalno bez stida nabacuje ženama”, započinje on svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Čim je došao počeo je da flertuje sa mojom koleginicom, ona ga je odbila, ali zbog toga je on postao samo još uporniji”, navodi Britanac i nastavlja:

“Počeo je da je stalno zove na mobilni, i ona je svaki put izlazila napolje da bi razgovarala sa njim. Počela je da se oblači kao neka prostitutka, sa minićima i visokim štiklama. Kao da se sprema za izlazak, a ne za posao. A onda sam jednog dana ušao u šefovu kancelariju i zatekao sam ih kako imaju seks. Ona je ležala gola na stolu, a on je imao spuštene pantalone. Ne treba biti genijalac da bi se zaključilo šta su radili. Istrčao sam napolje, a narednog dana sam se suočio s njom”.

Foto: Kaspars Grinvalds / Alamy / Alamy / Profimedia

“Bio sam šokiran onim što mi je rekla. Priznala mi je da njih dvoje imaju aferu, i dodala da se na početku odupirala tome, ali da je na kraju pristala kada joj je obećao veću platu. To joj nije bilo dovoljno i ispričala mi je da im je seks sjajan, a onda mi je ponudila šokantan izbor. Ili da ćutim o svemu što sam video ili će se pobrinuti da dobijem otkaz ako nekome ispričam za aferu. I dalje ne mogu da verujem šta mi se dogodilo, a posle toga su stvari postale još gore”, navodi mladić.

Foto: Freepik/alexvolot

“Nas dvoje više ne komuniciramo, a većinu njenog posla obavljam ja. Ona je dobila čak i rođendanski bonus, a ja ne mogu da dobijem ni slobodne dane. Ona zna da sada može da se izvuče sa bilo čim, a ja ne znam šta da radim. Da ćutim o svemu, pravim se lud, i pustim da procuri istina o njihovom odnosu, što će se neminovno dogoditi, ili da ispričam nekome o onome što se dogodilo. Neizvesnost me ubija”, zaključio je Englez.

 



Izvor: Objektiv.rs, TheSun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar