Akcija policije: Pronađeno je oko 450 MIGRANATA u Vršcu i Novom Kneževcu (FOTO)

Jutros je sprovedena velika akcija pronalaska ilegalnih migranata na teritoriji opštine Novi Kneževac

Foto: MUP

„Jutrošnjim aktivnostima Ministarstva unutrašnjih poslova na rešavanju problema sa ilegalnim migrantima na prostoru opština Vršac i Novi Kneževac, od Vatina do sela Majdan, prikupljeno je oko 450 migranata. Svi su oni bili van kampova, van naših prihvatnih centara i svi će biti premešteni u kampove i prihvatne centre“, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

On je sa direktorom policije Vladimirom Rebićem i republičkim komesarom za izbeglice i migracije Vladimirom Cucićem obišao policijske službenike koji su jutros sproveli akciju pronalaska ilegalnih migranata na teritoriji opštine Novi Kneževac.

Foto: MUP
Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

„Ovde je bilo male dece, žena, ovde je bilo svih onih koji ne smeju i ne treba da budu van naših kampova. Moramo da vodimo računa o njihovom zdravlju, kao što moramo da vodimo računa o zdravlju svih naših građana. U vreme kovida, u vreme ove epidemije nijedan migrant ne sme da bude van prihvatnih centara, gde im je obezbeđeno sve što im je potrebno, gde im je obezbeđena i medicinska zaštita“, rekao je Vulin.

Foto: MUP

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar